Ova Srpkinja je zasenila sve u Kanu!

instagram

Poznati

Ova Srpkinja je zasenila sve u Kanu!

Iako se na „amfAR gali“ u Kanu pojavio sam krem de la krem, među kojima su bili Kris Džener, Kendal Džener, Pamela Anderson, Dua Lipa, Antonio Banderas, Eva Longorija, Nina Dobrev, Andriana Lima, Ejdrijen Brodi i mnogi drugi, jedna Srpkinja izmamila je uzdahe mnogih.

Naime, na velikom događaju „Cinema against AIDS“ pojavila se najuticajnija srpska blogerka Tamara Kalinić koja je bila jedina pozvana sa naših prostora na ovu glamuroznu zabavu.

Glamurozno slavlje koje se održavalo u najprestižnijem hotelu na svetu „Eden Rok“ na Francuskoj rivijeri bilo je mali da ugosti veliki broj zvanica iz javnog života.

Srpska blogerka sa adresom u Londonu Tamara Kalinić u elegantnom belom izdanju pojavila se na slavlju, a potom prisustvovala premijeri filma.

– Sinoć na 26. izdanju amfAR Cannes Gala, okupili smo se kako bismo prikupili sredstva za amfAR-ove istraživačke programe čiji je cilj razvoj leka za HIV. Svakog dana, oko 5.000 ljudi širom sveta otkriju da su zaraženi HIV-om – to je oko 200 novih infekcija svakih sat vremena. Vreme je za lek – glasio je opis Kalinićeve ispod fotografije.

Pored gore navedenih zvanica, na slavlju su bili Tom Džouns, Maraja Keri, Kris Tejker, Rebel Vilson, Nataša Poli, Sindi Braun, Šanina Šajk i mnogi drugi. Ulaznica je koštala 10.000 dolara.

Inače, hotel koji se nalazi nadomak Kana prati bogata istorija. Izgrađen je u drugoj polovini 19. veka, a decenijama unazad je omiljeno mesto za sve svetske zvezde. Tako je na terasama ovog hotela uživala Elizabet Tejlor i Ričard Barton, a na listi gostiju nalaze se Leonardo Dikaprio, Madona, Džordž Kluni i veliki broj drugih ličnosti.

IZVOR: blic.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top