RADINE PROZIVKE NA RAČUN PAVLOVIĆEVE TRESU CELU ESTRADU! Kad je probala da se opere nije joj baš išlo: Milica je postidela OVIM ODGOVOROM!

Poznati

RADINE PROZIVKE NA RAČUN PAVLOVIĆEVE TRESU CELU ESTRADU! Kad je probala da se opere nije joj baš išlo: Milica je postidela OVIM ODGOVOROM!

Rada Manojlović posle nastupa Sanje Stanković na „Zadrugoviziji“ rekla je kako uopšte ne vidi razliku između zadrugarke i njene koleginice Milice Pavlović, čiju je pesmu zgodna plavuša izvodila.

„Nisam primetila razliku između originala i tebe“, rekla je ona posle Sanjinog nastupa, bez pardona.

Kada je shvatila šta je izjavila, pokušala je da se opravda, ali nije joj baš išlo.

„Problem je što sam ja tada bila dole. Stavljali su mi ozvučenje, bubice i tako dalje i ono što sam ja čula… ‘Ajde sad da se ne lažemo, u pesmi ‘Baja Papaja’ zaista nema pevanja! Nema puno pevanja i nekih zahtevnih melodijskih linija da to ne bi mogla Sanja da dočara kako treba“, nespretno se „prala“ Rada.

Nakon toga, dodatno se ukanalila:

„Ne mislim sad da je to neka arija ne znam kakva, operska, pa da ne smem da kažem da nije ličilo i bilo blizu originala! Pogotovo sa njenim (Sanjinim) nastupom, videla sam da se baš potrudila – dobar kombinezon šareni, medved… Potrudila se da skine spot ‘Baja Papaja’, mislila sam na to.“

Ovaj komentar mnoge je iznenadio, posebno zato što je Milica uvek podržavala Radu i često isticala da su njih dve u odličnim odnosima.

„Nisam pomno gledala poslednju ‘Zadrugoviziju’, jer sam u totalnom haosu poslednjih dana zbog projekta koji pripremam… Uspela sam samo da vidim Sanjin nastup na jutjubu i drago mi je da je odabrala pesmu ‘Baja Papaja’, jer je to pesma koja ima veoma simpatican tekst, ali sjajnu poruku. Dobro se snašla, posebno zbog treme koju je imala… Kada je reč o Radi, šta god da je rekla ja sam sigurna da nije bila zlonamerna i da je želela da mene ‘pecne’. Mi smo u sjajnim odnosima, znam da je dobra osoba i nema tu prostora nekim lošim vibracijama“, rekla je Milica na Radino neplanirano „peckanje“.

Kurir.rs/Alo

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top