Danijela Karić i Ivan Mileusnić gostovali kod Jovane i Srđana, a onda je on otkrio zbog čega se PREMIŠLJAO DA LI DA SNIMI DUET SA SUPRUGOM

Printscreen

Poznati

Danijela Karić i Ivan Mileusnić gostovali kod Jovane i Srđana, a onda je on otkrio zbog čega se PREMIŠLJAO DA LI DA SNIMI DUET SA SUPRUGOM

Mladi bračni par Danijela Karić i Ivan Mileusnić danas su u jutarnjem programu na TV „Prva“ govorili o svom duetu „Voleti tebe“ koji je pobrao sve simpatije publike.

Danijela Karić i Ivan Mileusnić kod Jovane i SrđanaFOTO: SCREENSHOT TV PRVA / SCREENSHOT
Danijela Karić i Ivan Mileusnić kod Jovane i Srđana

Pevačica Danijela Karić i prvak u modernom plesu Ivan Mileusnić prošle nedelje publici su predstavili zajedničku pesmu „Voleti tebe“ za koju su snimili i spot, a od tada ne prestaju da dobijaju pozitivne komentare.

Danijela, koja je prethodno snimila duet sa Elenom Risteskom „Srca se pogreše“, ispričala je kako su došli na ideju da ukrste glasove.

– Duet sa Elenom Risteskom je super prošao i nakon toga bili smo u kolima sa kompozitorkom Aleksandrom Milutinović kada je došla ideja da snimimo duet. Ivan se oduševio idejom, i zaista mu je ovo super leglo. Otpevali smo je jedno drugom sa mnogo emocija – pohvalila je Danijela svog supruga.

Ivan je priznao da se, ipak, u jednom trenutku premišljao da li da baš on bude taj koji će sa Danijelom snimiti ovaj duet.

– Mislio sam da možda ona to ipak treba da otpeva sa nekim drugim, da li ću ja to moći, međutim kako pratim svetsku scenu rekao sam „Kad mogu oni, mogu i ja“. Komentari su zaista sjajni – sa osmehom je ispričao Ivan, kome su pohvale na račun pevanja potvrdile da je doneo dobru odluku.

Ivan MileusnićFOTO: SCREENSHOT TV PRVA / SCREENSHOT
Ivan Mileusnić

Par će uskoro dobiti sina, a voditeljka Jovana Joksimović u jednom trenutku ih je upitala:

– Srećni ste, zaljubljeni, venčali ste se, čekate bebu, snimili ste duet. Kod vas sve zvuči tako idealno, jeste li svesni da tako delujete ljudima?

– Svesni smo toga, a mogu samo da kažem da je sve to iskreno, to je najvažnije. Jako smo iskreni jedno prema drugom i sve radimo onako kako osećamo – istakla je Danijela.

Izvor: BLic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top