Isidora Bjelica: Ljubavnik je odličan izduvni ventil, samo ga ne treba sakriti“

instagram

Poznati

Isidora Bjelica: Ljubavnik je odličan izduvni ventil, samo ga ne treba sakriti“

Isidora je uvek iznenađivala svojim izjavama i otvorenim razmišljanjem u vezi mnogih tema. U ovom slučaju podelila je sa nama svoje shvatanje preljube i rekla kako to nije bauk.

Decenijama intrigira domaću javnost, a privatne uspone i padove koristi kao motive za svoje romane, pa je i inspiraciju za svoju najnoviju knjigu Roman o preljubi spisateljica Isidora Bjelica (43) pronašla između svoja četiri zida.

Story: Da li ima i vaših ličnih iskustava u Romanu o preljubi? – Da!

Sve je počelo tako što sam otkrila da moj suprug Nebojša Pajkić ima romantičnu SMS prepisku s jednom ženom, što je meni bilo dovoljno, čak i gore nego bilo šta drugo. Taj skandal iskoristila sam da ga upregnem da radi za roman i nastavi prepisku.

Story: Kako ste reagovali kada ste otkrili da se udvara drugoj ženi?

Shvatam da muškarac u andropauzi na toliko divljenja jedne umetnice koja mu je slala te poruke mora da odgovori, a s druge strane imamo otvoren brak pa mi je bilo šokantno što mi to nije prijavio. Story: Da li ste i vi učinili preljubu u braku? – Dobijala sam i ja slične poruke, ali uvek sam mu to prijavljivala. Nalazimo se u eri kada je to neka vrsta ventila i ja u tome ne vidim ništa loše.

Veliki broj svetskih zvezda ima slične romantične prepiske, ali stvar je poverenja da se takve stvari kažu.

Story: Znači li to da niste načinili preljubu ako priznate šta ste uradili? – Ja tako gledam na celu situaciju, međutim, Pajkić mi kaže da je to glupost. Story: Udvaraju li vam se mlađi muškarci? – Da!

Neverovatno su inteligentni, šalju odlične SMS poruke i zanimljivi su za prepiske. Najintenzivniju komunikaciju takve vrste imam s jednim mlađim muškarcem. Jedan od mojih prvih romana govori o ljubavi starije žene sa tri mlađa partnera. I sama sam imala takvo iskustvo, vrlo je zanimljivo, imponuje ženi i može da bude veoma prijatno.

To su frajeri sa više testosterona i ljubavne energije, koncentrisaniji su na ženu… Mislim da su oni stariji usredsređeni na posao i jurenje para pa zato više ne primećuju svoje lepše polovine. Mlađi muškarci imaju vremena za ženu, a frajer koji to nema, nije dobar ljubavnik.

Story: Zar nije licemerno kada žene od muškaraca zahtevaju i da budu uspešni, ali i da imaju vremena za njih…

– Ako je žena ostvarena i ima svoje prihode, njoj najviše znači da čovek s kojim je u vezi ima dovoljno vremena, odličnu energiju i da je super u krevetu.

glossy.espresso.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top