PRELEPO I PORODIČNO EMOTIVNA FOTOGRAFIJA SA SINOVLJEVOG VELIKOG DANA

instagram

Poznati

PRELEPO I PORODIČNO EMOTIVNA FOTOGRAFIJA SA SINOVLJEVOG VELIKOG DANA

Oni su u Crnoj Gori proveli samo jedan dan da bi obavili sveti čin.

Goga Sekulić i njen suprug Uroš Domanović krstili su petoipomesečnog sina Andreja Vasilija u ponedeljak popodne u manastiru Ostrog u strogoj tajnosti, a kumovao je jedan poznati beogradski biznismen, koji je oboma dugogodišnji i kućni prijatelj.

Oni su u Crnoj Gori proveli samo jedan dan da bi obavili sveti čin, a potom su se vratili u Beograd kako bi organizovali intimnu proslavu povodom krštenja koja je planirana za četvrtak.

Budući da je pevačica oduvek bila široke ruke i da je u dobrim odnosima sa pola stanovnika Beograda, ona će ovog puta na ručak pozvati samo porodicu i najuži krug prijatelja.

Na svom Instagram profilu Gogin suprug, Igor je objavio fotografiju sa same ceremonije krštenja.

Veliki broj poruka stiglo je na račun verlikog dana za malog Andreja, dok je mama Goga bila nešto emotivnija ispod njene objave na društvenim mrežama.

„Manastir Ostrog je za mene oduvek predstavljao najsvetije mesto u kojem sam se molila za zdravlje i pronalazila mir. Iz tog razloga Uros i ja smo odabrali ovu svetinju u kojoj smo 27. maja krstili naseg prvenca Vasilij Andreja. Malo je reci da je bilo velicanstveno! Sine nas, neka te ceo zivot cuva sveti Vasilije! Zdrav nam bio!

Izvor: GLOSSY

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top