Detalji iz sudnice: Ništa od mirenja Karleuše i Vranješa, evo šta sledi za mesec dana kada će Jelena morati da se pojavi (VIDEO)

Poznati

Detalji iz sudnice: Ništa od mirenja Karleuše i Vranješa, evo šta sledi za mesec dana kada će Jelena morati da se pojavi (VIDEO)

Budući da se Jelena Karleuša nije pojavila na poslednjoj medijaciji, pomirenje se zakonski isključuje i određen je glavni pretres

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas, 31. maja, trebalo je da bude održana treća, ujedno i poslednja medijacija, odnosno pokušaj mirenja između sukobljenih strana Jelene Karleuše (40) i Ognjena Vranješa (29). Jelena se na sudu ni ovaj put nije pojavila, a glavni pretres zakazan je za 4. jul.

Kako smo saznali iz sudnice, Jelenin pravni zastupnik rekao je da pevačica nema nameru da se miri.

Jelena KarleušaJelena Karleuša/ Foto: Instagram/karleusastar
Inače, na danas zakazanu medijaciju Jelena zakonski nije bila u obavezi da se pojavi, a budući da to i nije učinila, direktno se smatra da ne pristaje na medijaciju, odnosno mirenje.

Kako zakon dalje nalaže, određen je termin za glavni pretres.

Ognjen Vraneš, suđenje sa JKOgnjen Vranješ danas u Prvom osnovnom sudu/ Foto: Nikola Tomić
Prema rečima sudije, tok predmeta je da Jelena nije prihvatila pokušaj medijacije i određen je glavni pretres za četvrtak, 4. jul 2019. godine u 14 časova. Pretres će takođe biti održan u Prvom osnovnom sudu.

Ognjen Vranješ takođe nije planirao da se miri, izjavio je njegov advokat.

Telegraf

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top