Pokloni za žene koji ne izlaze iz mode

Lifestyle

Pokloni za žene koji ne izlaze iz mode

Pametni ljudi kažu da ne postoji pravo vreme za poklone, naročito ako ćete tim poklonom obradovati devojku, majku, sestru ili drugaricu. Godišnjica, rođendan, dan zaljibljenih, osmi mart i mnogi drugi priznati i nepriznati praznici tokom godine umeju da budu malo iscrpljujući za budžet, ali i ideju – šta naredno pokloniti?

Ukoliko ste i vi među onima koji ideju za poklon traže na internetu, predlažemo da vama dragu žensku osobu obradujete nekim poklonom sa liste najpoželjnijih ženskih pokona, koju smo sastavili, ostavljajući vam prostora da kvalitet poklona prilagodite vašem budžetu.

Nakit je, zaista, ženama najbolji prijatelj

Malo smo preformulisali legendarni stih, ali, ukoliko imate mogućnosti – slobodno ga možete oživeti. Ako vaš izbor budu vanvremenski komadi sa dijamantskim elementima, gledajte da to bude na ogrlici, ili minđušama, još bolje. Poglede koje će privlačiti ovakvi komadi nakita, učiniće da dama bude iznova zahvalna, svaki put kada ih ponese.

Jednako vredan poklon može biti ogrlica sa komadima od poludragog kamenja. Oni su dosta povoljnija varijanta kvalitetnog poklona koji možete priuštiti. Obično se biraju po mesecu rođenja, pa kamen prilagodite lično njoj.

Personalizovane ogrlice su takođe odličan predlog. Devojke rado nose ogrlice sa svojim imenom (sve žele da budu Keri Bredšo), ili sa priveskom u obliku nekog ljupkog simbola (detelina, srce, anđeo). Graviranje posvete može doprineti emotivnijem doživljaju poklona.

Vodite se time šta ona voli da nosi. Ako niste primetili da često nosi ogrlice ili minđuše, nešto što će je sigurno obradovti je elegantni sat. Pripremite se da za ovakav poklon izdvojite malo više novca, jer, ako ne nosi bilo kakav nakit – definitivno ne bi nosila bilo kakav sat. U potrazi za idealnim satom okrenite se klasičnijim komadima, sa crnom ili braon kožnom narukvicom i jednostavnim kućištem, bez previše ukrasa.

Setovi kozmetike na potpuno novom nivou

Ovaj tip poklona je ubedljivo najčešći među mladim parovima, ili drugaricama. Takođe, poklon setovi za žene su odličan vid pažnje ukoliko ste tek otpočeli romansu, i ne poznajete se tako dobro.

Kada je kozmetika u pitanju, neka vaš prvi izbor bude ona prirodnog porekla. Ona će pružiti najbolju negu kože osobi koju pokušavate da iznenadite. Shodno tome na šta žena najviše obraća pažnju, prilagodite i tip kozmetike. Ukoliko ima bujnu i dugu kosu – počastite je nekim od egzotičnijih kompleta za negu takve kose.

Ukoliko uživa u vremenu koje posvećuje samo sebi – korak napred bi bio omogućiti joj različite vrste spa proizvoda u jednoj divnoj ambalaži.
Parfem je simbol žene

Sa parfemima i mirisnim vodama veoma vodite računa. Mirisi koji su trenutno popularni, ne odgovaraju čulima svih žena. Ukoliko ne znate koji ona parfem koristi (i nemate priliku a to proverite, a ne želite da nagovestite poklon) – posegnite za parfemima nešto mirnijih nota.

Ruža, drvenaste note i mirisi belog sveća sa dodatkom citrusa su idealan predlog u kom pravcu možete ići pri odabiru. Naravno, u prodavnici se temeljno posavetujte sa prodavcima. Ovakvi parfemi odlično idu uz elegantne dame, ali i one mlađe, vesele i smele.

Starijim damama prijaće mirniji, sofisticiraniji mirisi karamele, šljive ili kedrovine, na vratu i odeći. Njih slobodno potražite među nekim od kultnih parfema kompanije Chanel ili Lancome.

Aksesoari

Odabir savršene tašne nikad nije bila jednostavna stvar, pa imajte na umu da ste na vrlo klizavom terenu. Ukoliko ste već odlučili da idete u pravcu kupovine modnih dodataka, savetujemo vam da birate klasičnije modele.

Četvrtasti modeli su uvek veoma aktuelni, a boju prilagodite nekoj njenoj jakni ili bluzi. Sve dok ne idete ka jarkim, drečavim i torbama neobičnih dezena – prihvatljivo je. Neuporedivo lakši izbor su novčanici. Praktičan i kvalitetan novčanik je pravo osveženje čak i za staru torbu.

Ukoliko je devojka sportski aktivna, možete je iznenaditi nekim komadom sportske opreme. Udobne sportske patike, sportske torbe i helanke možete često naći na popustima u svim radnjama, a predstavljaju odličan podstrek na napredak.

Poklon vaučeri
Ukoliko je devojka ili žena neko ko malo odmara, nema mnogo vremena za sebe i potreban joj je predah od obaveza – obradujte je vaučerom nekih od mnogobrojnih spa i velnes centara u Srbiji.
Bilo da je romantični vikend, ili druženje sa drugaricom, odmor uz saunu i masažu oporaviće duh i telo, i napuniti baterije za nove radne pobede.

Knjige
Nešto što nikada neče prestati da bude aktuelno su romani. Svakaka kuća treba da ima svoju malu, probranu biblioteku. Trudite se da se u tom odabiru držite proverenih nalsova, klasika svetske književnosti. Izbegavajte knjige sa prizvukom samopomoći! Neki od žanrova koji su uvek rado čitani su zbirke kratkih priča, i romani sa ljubavnim zapletom.

Poklonu možete pridodati neodoljivu čokoladnu bombonjeru ili elegantnu bocu vina. Ukoliko znate da voli mirišljave sveće – jedan takav dodatak daće finu, sofisticiranu notu poklonu.

Znajte da je idealan poklon – mit. Ova lista sastavljenja je u cilju pomoći da vreme koje provedete zajedno bude još lepše. Pravi poklon vama je ona, a njoj vi.

Izvor: zenskikutak.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top