DOŠAO IM SA FLAŠOM RAKIJE NA VRATA Jovana Pajić otkrila kako je Sale Tropiko upoznao njene roditelje, detalji će IZNENADITI SVE

instagram

Poznati

DOŠAO IM SA FLAŠOM RAKIJE NA VRATA Jovana Pajić otkrila kako je Sale Tropiko upoznao njene roditelje, detalji će IZNENADITI SVE

Jovana Pajić progovorila je u „Magazinu In“ o svom braku sa Aleksandrom Cvetkovićem, sa kojim ima dve ćerke, pa je priznala i kako je on upoznao njene roditelje.

– Ćerke mi imaju 7 i 3 godine. Kada sam ja bila u pubertetu, ništa nisam čula, govorila sam za sve – važi. Nisam razumela, ja sam bila kontraš. Moraš svakako malo da se opečeš. Svaka majka voli da joj dete bude zadovoljno sobom – govorila je Jovana Pajić kako vaspitava svoje mezimice, pa dodala:

– Saša nikada nije decu presvlačio, hteo je, ali nije to lepo radio. Sve druge stvari je radio.

Ona je odrasla u porodici gde je tata obožavao poslove sa decom.

– Moj otac je uživao u tome da nas kupa, masira i ostalo. Bio je najbolji na svetu, a tek sad kad je dobio unuke. Saša se plašio, nije umeo da drži bebu. Pokušavala sam da usadim to svom mužu, jer mi je bilo lepo – izjavila je Jovana, a onda objasnila kako je Sale upoznao njenu porodicu:

– On je jednog dana samo došao na moja vrata, pozvonio sa litrom rakije i rekao: “Dobar dan, ja sam Jovanin dečko i došao sam da gledamo ‘Farmu’ zajedno“.

Izvor: Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top