BILA SAM NA TERAPIJI, LEŽALA 12 DANA NEPOKRETNA… Lepa Brena otkrila sve detalje BORBE za zdravlje!

instagram

Poznati

BILA SAM NA TERAPIJI, LEŽALA 12 DANA NEPOKRETNA… Lepa Brena otkrila sve detalje BORBE za zdravlje!

Ugrozila je svoje zdravlje,a onda je morala mnogo da povede računa.

U emisiji “Na prvom mestu” na TV „Prva“ Lepa Brena ispričala je kako je zbog trombofilije ležala nepokretna 12 dana, ali i priznala kako je kasnije nastavila da živi po starom i opet ugrozila svoje zdravlje.

– Ja sam bila na jednom koncertu u Švajcarskoj gde je umesto 1000 ljudi bilo 2000 ljudi, nije radila klima u celom objektu, nisam pila vodu, znam da sam imala veliki gubitak vazduha jer moji nastupi su veoma energični. U jednom trenutku sam videla da me publika gleda čudno i primetila sam da je moja desna ruka ljubičasto plava. Nije mi palo na pamet da bi trebalo da prekinem koncert, prebacila sam mikrofon u levu ruku, a desnu podigla gore i ona je dobila normalnu boju. Čim sam se vratila u Beograd otišla sam na VMA na pregled krvnih sudova gde su mi konstatovali totalno začepljenje vene suklavije i potpazušne vene desne ruke. Bila sam na terapiji, ležala sam faktički nepokretna 12 dana, sa rukom koja je stajala u jednom položaju, tu su me hranili, pojili, to mi je bilo prvih 12 dana nekakvog odmora gde su, zahvaljujući zaista velikom timu stručnjaka na VMA, uspeli da mi saniraju i da mi se otvori 70 odsto suklavije i 100 odsto potpazušne vene. Bio je to bio prvi moj susret sa trombofilijom. Bila sam u šoku – navela je Lepa Brena.

Vodila je, kaže, računa narednih godinu dana, a potom prestala da pije lekove i nastavila po starom. Tromboza se ponovila 2005…

Bila je na jednom treningu u Turskoj, gde je bilo pretoplo. Opet se hitno vratila u Beograd i usledila je ista procedura lečenja.

– To je bilo neodgovorno sa moje strane. Podigla sam ručnu i totalno promenila način ishrane. Okrenula sam se ishrani bogatoj omegom tri i omegom šest, barenom mesu bez prasetine i jagnjetine, sve kuvam u vodi i na pari, izbacila sam hleb iz ishrane, jedem voće i povrće i volim da popijem jednu ili dve čaše vina. Cela ta priča je postala veoma umerena, ne smete ni da se prejedete ali ni da budete gladni. Volim da plivam, šetam I radim jogu – kazala je Lepa Brena.

Izvor: BLIC

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top