Top modni saveti za žene posle 40: Ove kombinacije boja podmlađuju! (FOTO)

pixabay.com

Moda

Top modni saveti za žene posle 40: Ove kombinacije boja podmlađuju! (FOTO)

Najlepša prolećna boja u kojoj svi izgledaju mlađe, energičnije i puni života svakako je svetlozelena

Kako odrastamo, da ne kažemo – starimo, menja se i naš stil odevanja. Neke stvari više ne bismo obukle ni za živu glavu, ali to ne znači da treba da se oblačite jednolično i nemaštovito.

Predstavljamo vam top kombinacije boja koji će podmladiti svaku ženu, a najbolje stoje ženama nakon 40!

Boja lavande

Fenomenalno se kombinuje sa teksas farmerkama. Ova boja dodaje romatični ton vašem stajlingu, a odlično se slaže i sa zelenom i bež bojom. Jedino ne treba da je nosite sa drečavim nijansama.

Koralna boja

Delikatna nijansa koja odaje mekoću i eleganciju dame koja je nosi i privlači sve poglede. U kombinaciji sa crnom ili belom, izgleda veoma ženstveno, a kombinacija je odlična i za poslovne prilike.

Svetlozelena

Najlepša prolećna boja u kojoj svi izgledaju mlađe, energičnije i puni života! Najbolje stoji plavušama, a fenomenalno se slaže sa belom i bež, crnom i tamnoplavom.

Žutozelena

Boja koju biraju žene koje pucaju od samopouzdanja. Odgovara vitkim ženama, a najbolje se slaže sa plavom, crvenom, braon i bež. Zaista su retke žene koje mogu da nose ovu boju, pa će vam se u njoj svi diviti.

Boja senfa

Nijansa koja odaje jaku energiju i pomaže da se raspoloženje popravi. Odlično stoji ženama tamnog tena, a najlepše se kombinuje sa sivim, zelenim i bež tonovima.

Boja badema
Ovu boju je teško uklopiti i ako želite da u njoj izgledate lepo, važno je da to učinite pravilno. Savršeno će izgledati u kombinaciji sa belom i ljubičastom, ali i tirkiznom. Boja badema odaje eleganciju i smirenost osobe koja je nosi, ali i naglašava lepotu kože i kose!

Kraljevskoplava

Boja koja asocira na ambiciju i samopouzdanje. Žene koje je nose izgledaju jako i mlado, a najlepše izgleda kada se kombinuje sa crnom, belom, crvenom i žutom.

Tirkizna

Najlepša morska nijansa osvežava izgled i pruža sliku saosećajnosti i mekoće. Savršeno se uklapa sa plavom, bež, bojom senfa i braon nijansama.

(Stil.kurir.rs)

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

To Top