ZBOG TEŠKOG RASKIDA DANAS OKREĆU GLAVE KADA SE SRETNU: Tanja Savić se pre 14 godina ovom kolegi klela u VEČNU LJUBAV (FOTO)

instagram

Poznati

ZBOG TEŠKOG RASKIDA DANAS OKREĆU GLAVE KADA SE SRETNU: Tanja Savić se pre 14 godina ovom kolegi klela u VEČNU LJUBAV (FOTO)

Pre 14 godina bili su u ljubavnoj vezi i sve je slutilo na brak, ali je veza doživela krah nakon svega nekoliko meseci

Popularna pevačica Tanja Savić je tokom zakmičenje Zvezde Granda započela emotivnu vezu sa kolegom. Bili su srećni i ludo zaljubljeni, a mnogi su prognozirali da će se sigurno venčati.

Varnice su sevnule 2005. godine, a njihova veza neprestano je intirgirala je javnost. Međutim, nakon samo par meseci sve se slomilo, ali ono što je interesantno je upravo to da su i Tanja Savić i Darko Filipović često govorili jedno o drugom nakon raskida, ali ne u pozitivnom kontekstu.

Raskinuli su zbog ljubomore, a nakon toga usledile su i brojne prozivke kojima su bivši ljubavnici jedno drugo častili. Bivši partneri i dan danas nisu u dobrim odnosima.

Tanja Savić je u braku sa Dušanom Jovanovićem, sa kojim ima dva sina, Maksima i Đorđa, a povremeno porodično odlaze u Australiju. Darko je oženjen Jasminom Gmitrović, sa kojom ima ćerku Nastju.

Izvor: GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top