DA LI STE ZNALI DA JE PRE BARBARE VOLEO ĆERKU POZNATE GLUMICE? Miloš Biković sa ovom lepoticom imao PRELEPU ljubavnu priču! (FOTO)

instagram

Poznati

DA LI STE ZNALI DA JE PRE BARBARE VOLEO ĆERKU POZNATE GLUMICE? Miloš Biković sa ovom lepoticom imao PRELEPU ljubavnu priču! (FOTO)

Mlada glumica i Miloš Biković i danas su u dobrim odnosima, a budući da imaju mnogo zajedničkih prijatelja često se nađu u istom društvu.

Glumac Miloš Biković važi za jednog od najvećih zavodnika na domaćoj javnoj sceni, a iako o svom privatnom životu nerado govori za medije pojedine detalje nije uspeo da sakrije.

Već više od godinu dana Miloš Biković zabavlja se sa manekenkom Barbarom Tatalović, a pre nje bio je u vezi sa dve srpske glumice.

I dok se o njegovoj romansi sa Brankicom Sebastijanović naširoko pisalo u medijima, mnogi su zaboravili da je Miloš bio u vezi i sa koleginicom Anjom Alač, ćerkom poznate glumice Vesne Čipčić.

Miloš i Anja su zajedno studirali, a kako se pisalo njihova ljubav rodila se iz prijateljstva. Bili su u vezi pre gotovo deceniju, a nakon raskida Anja se zabavljala sa glumcem Radovanom Vujovićem.

Kada su se ona i Radovan razišli, Anja i Miloš su 2015. godine obnovili romansu. Tada su uslikani zajedno u javnosti, ali nisu želeli da komentarišu svoj odnos.

Anja Alač i Miloš Biković i danas su u dobrim odnosima, a budući da imaju mnogo zajedničkih prijatelja često se nađu u istom društvu.

Izvor: Alo

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top