NI ČETIRI GODINE NAKON NJENE SMRTI NIJE JOJ LAKŠE: Džulija Roberts važi za jednu od NAJLEPŠIH glumica na svetu, ali izgleda kao PRAVA KOPIJA OVE ŽENE! (FOTO)

Poznati

NI ČETIRI GODINE NAKON NJENE SMRTI NIJE JOJ LAKŠE: Džulija Roberts važi za jednu od NAJLEPŠIH glumica na svetu, ali izgleda kao PRAVA KOPIJA OVE ŽENE! (FOTO)

Nikada ranije nije pokazivala koliko liče…

Kao i mnogim drugim ženama, Džuliji Roberts je majka bila velika podrška u odgajanju dece.

Moja majka je uz posao samostalno odgajala moje dve sestre i mene, a s obzirom da je brat Erik bio dosta stariji, brzo se iselio iz kuće pa je imala jednu brigu manje„, izjavila je Džulija u jednom intervjuu.

Njena majka Beti Lu Bredemis preminula je 2015. godine u 80. godini od raka pluća, sa čime se glumica jako teško nosila. Godinama je svakodnevno razmišljala o njoj, a iako joj je svakim danom bilo sve lakše, smatra da svako ko je bio blizak sa svojom majkom nikad to ne preboli do kraja.

Kad je preminula, imala sam osećaj da viđam njeno ime svuda. Okrenem se i vidim natpis „Beti“ – čak sam na putovanju po Africi par puta videla njeno ime.

Nedavno je na njenom  profilu osvanula majčina fotografija iz mladosti, a koja je neodoljivo podsetila na samu Džuliju…

Ona je u opisu fotografije jednostavno napisala mama i tako joj još jednom odala počast…

 

Džulija je osnovala svoju porodicu 2002. godine sa snimateljem Denijem Moderom, s kojim je u manje od tri godine dobila troje dece.

S obzirom da je to bio veliki izazov, često bi se majci obratila za savet. „Pitala bih je kako je ona sama uspela odgajiti toliko dece, a ona bi, umesto da mi prodaje priče o savršenom majčinstvu, duhovito govorila stvari tipa: ‘To ti se zove dečji vrtić, draga’. Bila sam joj toliko zahvalna što me nije opterećivala pričama o tome kako je to biti savršena majka„.

Izvor: MISS7 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top