ANA NIKOLIĆ JEDNOM FOTOGRAFIJOM SA ĆERKICOM IZAZVALA BURU KOMENTARA: Zbog OVOG roditeljskog gesta je PODELILA čitavu javnost!

Poznati

ANA NIKOLIĆ JEDNOM FOTOGRAFIJOM SA ĆERKICOM IZAZVALA BURU KOMENTARA: Zbog OVOG roditeljskog gesta je PODELILA čitavu javnost!

Dok jedni Anu podržavaju, drugi nazivaju njen postupak neukusnim.

Pevačica Ana Nikolić važi za brižnu majku i uživa u odrastanju svoje ćerkice Tare. Ona često objavljuje Tarine fotografije na društvenim mrežama, a poslednja u nizu izazvala je mnogo komentara i podelila javnost.

Naime, Ana je objavila fotografiju poljupca sa devojčicom, a mnogi su je osudili jer je dete poljubila u usta, iako je gest nastao iz čiste majčinske nežnosti.

Međutim, neke poznate ličnosti su u komentarima podržale majčinsku ljubav, kao što su Nataša Bekvalac i Isidora Bjelica.

Ana je imala oštar komentar za sve one koji smatraju da je ovaj poljubac sporan:

– Najlepši poljubac na svetu! Moja Tara! P.S. Vidim ovde neke primitivne komentare, ”ne ljubiti dete u usta”, dete koje sam nosila 9 meseci u stomaku, dojila… Moje dete! Svašta, stvarno svašta!

Da li se vi slažete sa Anom ili smatrate da je takav poljubac neprikladan, iako su mama i ćerka u pitanju?

Fudbalska zvezda Dejvid Bekam šokirao je javnost postavivši fotografiju sa Viktorijinom i svojom ćerkom Harper Seven, na kojoj se vidi kako je on svoju mezimicu u usta.

 

Reakcije su bile burne, ali oprečne. Dok su jedni bili oduševljeni nežnošću oca i ćerke, odnosno potpuno normalnim roditeljskim gestom, drugi su bili zgroženi i osudili su što Bekam svoju privrženost sedmogodišnjem detetu pokazuje na tako intiman način.

Izvor: GLOSSY.RS 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top