ONI SU POTROŠILI 500.000 EVRA ZA VENČANJE: Proverite čija je svadba poznatih bila NAJSKUPLJA u poslednjih par meseci?!

Poznati

ONI SU POTROŠILI 500.000 EVRA ZA VENČANJE: Proverite čija je svadba poznatih bila NAJSKUPLJA u poslednjih par meseci?!

Svadbe poznatih ličnosti su veoma interesantne javnosti jer su za njegovu realizaciju neretko izdvojeni desetine hiljada evra.

Dragana Džajić i Miloš Ivanović su za svadbu u jednom prestoničkom hotelu sigurno potrošili mogo novca, ali su mediji pisali da su od gostiju dobili 100.000 evra samo u kešu, a dobili su i druge izuzetno vedne poklone. Za muziku su bili zaduženi Ana Kokić i Saša Matić.

 

FOTO: PRINTSCREEN

Nevena Božović i pilot Nikola Ivanović su za svadbu po nekim tvrdnjama potrošili 70.000 evra, a pevali su Petar Grašo, Jelena Tomašević i The Frajle.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović su kako se spekulisalo potrošili 500.000 evra za svadbu, dok su od 900 gostiku zaradili dvostruko više novca nego što su uložili u veselje.

View this post on Instagram

❤️🔐💍 #happyvalentinesday

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on

Bogoljub Karić je organizovao kolektivno venčanje gde je u brak stupilo četvoro njegove dece. Venčanje je održano u Hramu Svetog Save sa više od 800 gostiju.

 

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Venčanje Lole Smiljanića i Tamare Čupković je veopma popraćeno u javnosti. Mlada je ponela duboli dekolte, a goste je oduševila mladalačka torta na četiri sprata ukrašena cvećem.

Izvor: KURIR

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top