Šta nam donose zvezde u junu: Velika astro prognoza za prvi mesec leta

pixabay.com

Lifestyle

Šta nam donose zvezde u junu: Velika astro prognoza za prvi mesec leta

Bukvalno smo isplivali iz maja i ulazimo u jun, prvi letnji mesec….pa se nadamo da će makar vremenske prilike biti blagonaklonije prema nama nego do sada.

Na ulasku u jun imamo Sunce i Merkur u znaku Blizanaca, Marsa u Raku i Jupitera koji je retrogradan u znaku Strelca. Saturn i Pluton su retrogradni u Jarcu, Neptun je u znaku Riba a u Biku su Uran, Mesec i Venera.

Trećeg juna imamo mlad Mesec u znaku Blizanaca. Ovaj mlad Mesec trebao bi da donese mnogo promena, noviteta, kretanja, kratkih putovanja i kontakata. Bićemo spremni za dogovore, ali i za neke nove osobe u našim životima! Mala napomena – zbog aspekata koje pravi ovaj mlad Mesec, kao i njegov dispozitor – treba dobro meriti i svoje i tuđe reči i postupke – biće mnogo preterivanja, preuveličavanja, zakonskih nejasnoća ili konfuznih situacija.

Već sledećeg dana, 4-og juna Merkur prelazi u znak Raka gde ga dočekuje Mars. Ovo napominjemo sa razlogom – od 10-og do 24-og juna obe ove planete će biti u opoziciji sa Saturnom i Plutonom a nalaze se u znaku koji prvenstveno vlada porodicom. Verujemo da ste već čuli upozorenja za ovaj period, ali nije na odmet da ponovimo – nervoza i stres mogu biti prisutni u domu i porodičnim odnosima, dosta pritiska, tenzija i težine. Treba meriti reči u kontaktu sa onima koji su nam najbliži, ali se čuvati i povreda baš u vezi sa kućom ili radovima u domu. Zabrinutost za nekog člana porodice. Takođe – emotivna povređenost i preterana osetljivost koja može dovesti do impulsivnih akcija.

9-og juna Venera prelazi u Blizance. Lakše ćemo se upoznavati, lako ćemo pričati o ljubavi, flertovaćemo….a nije nemoguće i da se sedi na dve stolice kada su emocije u pitanju. No, ovo je povoljan period za one koji rade više poslova ili koji žele dodatan izvor prihoda.

17-og juna imamo pun Mesec u znaku Strelca. Dani oko punog Meseca mogu nas pokrenuti na put – vreme je godišnjih odmora, putovanja, kretanja. Malo nervoze i uzbuđenja će svakako biti prisutno, kao i uvek kada je Mesec pun….

21-og juna Sunce ulazi u znak Raka i zvanično počinje leto. Posle napetog perioda, tranzit Sunca kroz znak Raka počeće da donosi rešenja, što će se naročito odraziti na period posle 27-og juna.

27-og Merkur ulazi u znak Lava – ako ne pre, od ovog momenta ćemo sigurno biti spremni za letovanje, za odmor, za opuštenciju, za uživanje u svim zadovoljstvima koje najlepše godišnje doba donosi….

Dakle, središnja dekada juna meseca jeste dosta zahtevna, i mir i strpljenje nam moraju biti prioritet. No, daleko od toga da je sve mračno i crno – u ovom mesecu se itekako mogu započeti neke lepe ljubavne ili poslovne priče….a sigurno je da ćemo imati veće šanse da poboljšamo finansije ili ćemo barem ovim segmentom lakše manipulisati. Kažu da će nam vremenske prilike više ići na ruku od kraja prve nedelje juna, pa se nadajmo da će to biti baš tako….Jer, kada je plavo nebo i sunce iznad nas u svom punom sjaju – sve se lakše i lepše rešava, zar ne?

Srećno vam putovanje kroz mesec jun!

Izvor: Super žena

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top