JEDNOSTAVNO JE ZNAO DA MU JE SUĐENA: Neverovatan snimak star 21 godine na kojem je Aleks znao da će mu baš Dženifer Lopez biti žena! (VIDEO)

Poznati

JEDNOSTAVNO JE ZNAO DA MU JE SUĐENA: Neverovatan snimak star 21 godine na kojem je Aleks znao da će mu baš Dženifer Lopez biti žena! (VIDEO)

Tada je imao samo 23 godine i mnogi su mu se smejali kada je OVO izjavio.

Nema puno parova u Holivudu koji su spremni da toliko prikazuju svoju ljubav koliko to čine Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez, a čini nam se da ne postoji detalj koji ne znamo o ovom nerazdvojnom dvojcu…

 

No, čuveni bejzbol igrač uverio nas je u suprotno, nedavno na Instagramu podelivši simpatičan video snimak koji je dokazao da su neke ljubavi ipak suđene…

Naime, reč je o isečku iz intervjua snimljenog davne 1998. godine, koji je jasno pokazao da je Rodrigez od ranih 20-ih znao ko je njegova savršena polovina.

Njega su još kao perspektivnog 23-godišnjaka upitali:

„Sa kim biste izašli na sastank iz snova?“, a odgovor možda i sami možete da pretpostavite…

 

„Sa Dženifer Lopez. Nadam se da možete da mi sredite dejt sa njom“, rekao je još pre 21 godinu Aleks, predvidevši svoju sudbinu, na koju je doduđe čekao dve decenije.

„Jednostavno sam imao osećaj“, prokomentarisao je on uz ovu objavu, a latino diva mu je ubrzo odgovorila: „OMG… Ovo je predivno!“.

Par se verio u martu ove godine, a datum svadbe još uvek nije poznat.

Izvor: Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top