Nežna ćerka i vatrena supruga: Trampove dame ponovo dominirale na britanskom dvoru! (FOTO)

Poznati

Nežna ćerka i vatrena supruga: Trampove dame ponovo dominirale na britanskom dvoru! (FOTO)

Pogledajte kako su se najpoznatije modne ikone juče obukle

Drugi dan posete američkog predsedničkog para Londonu otpočeo je juče sastankom sa britanskom premijerkom Terezom Mej, da bi se kasnije nastavio u duhu opuštenog, prijateljskog druženja Trampovih i članova britanske kraljevske porodice.

foto: AP / Alastair Grant

Princ ČarlsDonald Tramp i američki ambasador u Londonu povukli su se u zasebnu odaju, dok su Melanija, Kamila Parker i supruga ambasadora prijatno ćaskale u salonu i pozirale fotografima.

foto: AP / Chris Jackson

Kao što smo i mogli da prepostavimo, prva dama Amerike zablistala je u punom sjaju i napravila još jedan u nizu modnih pogodaka!

Naime, za druženje sa plemstvom izbarala je dugačku crvenu haljinu sa potpisom modne kuće Živanši (Givenchy), vrednu oko 7.000 dolara.

foto: AP / Chris Jackson

Ispod skupog materija toalete nazirali su se špicevi omiljenog modela cipela Melanije Tramp – salonki sa visokom, tankom potpeticom, takođe u crvenoj boji.

foto: AP / Chris Jackson

Kasnije su se svi okupili na svečanoj večeri, kojoj je prisustvovala i Ivanka Tramp. Poznata po prefinjenom stilu u kojem dominiraju nežne nijanse, čuvena plavuša drugi put u toku posete Londonu izabrala je belo od glave do pete i zablistala.

foto: AP / Chris Jackson

„Prva ćerka Amerike“ ponela je dugu belu elegantnu haljinu na jedno rame sa svetlucavim brošem, uz koju je ponela bele salonke, takođe ukrašene kristalima.

Pre toga, za sastanak sa Terezom Mej obukla je takođe belu haljinu, ali ovoga puta sa animal printom, prozirnim rukavima i velikom mašnom oko vrata.

foto: EPA / Will Oliver

Da li vam se dopadaju jučerašnje odevne kombinacije Trampovih dama? Podelite sa nama u komentarima!

(Stil.kurir.rs)

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top