KEJT MIDLTON VITKA KAO DA NIJE RODILA TROJE DECE: širina struka i dalje 60 cm, evo šta je njena tajna!

Poznati

KEJT MIDLTON VITKA KAO DA NIJE RODILA TROJE DECE: širina struka i dalje 60 cm, evo šta je njena tajna!

Visoka je 180cm a obim struka joj je, kako kaže, oduvek 61cm – tajna Kejt Midlton je otkrivena.

Kejt Midlton oduvek krasi elegantna figura, čak i sada nakon što je rodila troje dece. Javnost je nedavno zapanjeno gledala njene najnovije fotografije u kojima izgleda vitkije nego ikad i svi su se zapitali u čemu je njena tajna, a tako je jednostavna.

Kejt Midlton visoka je 180cm a obim struka joj je, kako kaže, oduvek 61cm, a situacija je i danas takva, iako je u međuvremenu rodila troje dece. Ne samo to, u poslednje vreme deluje vitkije nego ikada, pa su se novinari pozabavili tajnom njenog uzanog struka. Činjenica je da Kejt ima i genetske predispozicije za svoju vitkost, ali i sama je mnogo puta isticala da je vrlo aktivna i da voli sportove, iznad svega skijanje. Pored toga, u više navrata je isticala da voli i jogu i pilates, ali i veslanje, trčanje i hokej.

– Kejt je prosto navučena na vežbanje. Pipa i ona strogo vode računa o svom telu. I njihova majka, Kerol, je u svojim šezdesetim godinama u zavidnoj formi. Imaju i privatnu teretanu u palati gde redovno vežbaju. Prvo rade kardio zagrevanje, onda malo iskoraka, trbušnjaka, čučnjeva, sklekova.. – nabraja izvor iz palate.

Naravno, Kejt pazi i šta jede – uglavnom bira sirovu hranu, i ishranu baziranu na visokom unosu proteina i malo ugljenih hidrata. Takođe se zna i da je pred venčanje držala Dukanovu dijetu, u kojoj se unosi više proteina, a malo ugljenih hidrata.

Izvor: Srbija Danas

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top