Horoskop za sledeću nedelju: šta nam donose tranziti ljubavnih planeta

pixabay.com

Lifestyle

Horoskop za sledeću nedelju: šta nam donose tranziti ljubavnih planeta

Nedeljni horoskop – Blizanci su uspešni i brzo će napredovati, a Škopriju očekuje početak ljubav sa osobom koju već poznaje!

Nedeljni horoskop od 10. do 17. juna 2019. godine!

OVAN

LJUBAV: Verovatno ćete mnogo pričati s osobama suprotnog pola. To ipak ne znači da ćete na taj način povećati bliskost u odnosima. Biće mnogo različitih tema, ali sve će to izgledati kao grebanje po površini. Vaše srce će biti nekako prazno.

KARIJERA: Poboljšaće se atmosfera na radnom mestu. Moguće je da će provokatori otići da rade negde drugde pa će svima biti lakše. Neki će morati da pozavršavaju zaostatke i to će im ići na živce. Nedostatak prave akcije u vama će izazivati monotoniju.

ZDRAVLJE&SAVET: Pogledajte dobar akcioni film.

BIK

LJUBAV: Malo po malo vi ćete svoje emotivne odnose postaviti u stanje blage distance. Nekako vam više neće biti toliko važno da razmenjujete nežnosti, nego tek toliko da se zna da ste zajedno. Ova površnost rezultat je nepovoljnijih tranzita ljubavnih planeta.

KARIJERA: Uslediće odgovori koje ste očekivali i sad nastavljate svoju borbu do kraja, odnosno do konačne pobede. Ove promene toliko će vas zaokupiti da ponekad nećete videti ništa drugo. Ono što postignete na ovaj način će zaživeti.

ZDRAVLJE&SAVET: Neki se sve više zanimaju za alternativu.

BLIZANCI

LJUBAV: Gde god budete izašli osećaćete se prijatno. Zabave će biti baš po vašoj mjeri. Oni koji su još možda sami neka prihvate svaki poziv, pa makar u početku i ne izgledao obećavajući. Ubrzo će shvatiti da im ljubav otvara vrata. Sve je moguće.

KARIJERA: Malim koracima napredovaćete u jedinstvenim znanjima. To će zapravo ići kroz praktičan rad. Uživaćete u otkrivanju i spoznajama, a neretko ćete s oduševljenjem pričati šta ste shvatili. Oni koji uče verovatno će biti uspešni.

ZDRAVLJE&SAVET: Odbacite sve predrasude, jer vas one koče.

RAK

LJUBAV: Tokom ove nedelje vama će se svakodnevno otvarati ljubavna vrata. Primetićete to po tome što se sve češće i sve jače smejete ili po tome što vas voljena osoba u svakom trenutku podržava. Počećete da dišete punim plućima i dopustićete sebi više uživanja.

KARIJERA: Gledaćete da što bolje iskoristite priliku koja je pred vama. Neki će zbog toga biti spremni da rade prekovremeno. Biće i onih kojima će biti ponuđen zanimljiv posao povezan s važnim projektom. Treba samo da se dobro organizujete.

ZDRAVLJE&SAVET: Dobro se naspavajte.

LAV

LJUBAV: Sad već možete lakše da dišete, pa i da preispitate neke dileme iz svoje ljubavne prošlosti. Partner će vas rado saslušati, ali isto očekuje i od vas. Imajte to na pameti kad počnete da se poveravate jedno drugom. Vaš opušten stil biće dobro prihvaćen.LAV

KARIJERA: Došlo je vreme kad sve u vezi posla možete sagledati u celini. To će vam razbistriti pogled i definisaće plan za dalje. Posla će biti, a dosta toga zavisiće od vas. Utoliko ćete osećati i teret odgovornosti, ali radićete dobro. Neki će putovati.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne reagujte bučno.

DEVICA

LJUBAV: Intelektualni nivo emotivnih odnosa biće kvalitetan, a sve ostalo navodiće vas na nezadovoljstvo ili nadmudrivanja. Stoga spustite loptu i razmislite šta je zanimljivo oko vas i u vama. Probudite to. Razgovarajte, ali ne insistirajte na zagrljajima.

KARIJERA: Dani su dobri za sređivanje sitnijih poslova. I oni uhodani, ali ne preambiciozni, ići će vam od ruke. Ako pak želite da se upustite u nešto veće, atraktivnije ili zahtevnije, ovo nisu dobri dani za takvo nešto. Možete razrađivati planove.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne ulazite u rasprave.

VAGA

LJUBAV: Opuštenost i lepa atmosfera zavladaće u vašim romantičnim odnosima. Bićete zadovoljni, ali i skloni tome da se prilagođavate po svaku cenu. Ne mora baš sve da bude onako kako vaš partner želi. Ponešto neka bude i po vašem.

KARIJERA: Stići će zanimljive vesti i sad ćete moći da radite punim plućima. Cela situacija postaće vidno jasnija. Okolnosti će vam ići na ruku, a pravac u kojem će se razvijati vaši poslovi biće sve stabilniji. Bićete vrlo ambiciozni.

ZDRAVLJE&SAVET: Oslobodite se napornih ljudi.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Neko od vaših prijatelja mogao bi da vam se jako svidi. Možda ćete se dvoumiti treba li da sačuvate lepo prijateljstvo ili da se upustite u ljubavnu vezu. U svakom slučaju, ako slušate svoje srce, ne možete pogrešiti. Oni u dužim vezama biće dobro.

KARIJERA: Mnogi će na poslu pokazati emocije ili će shvatiti koliko vole ono što rade. Otuda će proisteći nova motivacija i još uporniji rad. Vaša predanost i energija za mnoge će biti zarazni. Moći ćete da pokrenete kolege oko sebe.

ZDRAVLJE&SAVET: Ovih dana imaćete višak energije.

STRELAC

LJUBAV: Potreba za sigurnošću u emotivnom životu biće naglašena ovih dana. Ipak, ne gnjavite partnera s dokazima ljubavi jer to niko ne voli. Shvatite da ne postoji garancija za ništa na ovom svetu, a kad to usvojite, sami ćete se osećati bolje.

KARIJERA: Mnogi će biti u iskušenju da podlegnu vlastitoj pohlepi. Proanalizirajte ono što imate i ako uvidite da vam je to dovoljno za normalan život, ne tražite više od toga. Skromnost je oduvek zapravo bila vrlina.

ZDRAVLJE&SAVET: Ni u čemu ne treba preterivati.

JARAC

LJUBAV: Sigurnost i stabilnost emotivnih odnosa postaće vam važni u ljubavnom životu. Svoju energiju usmerićete na postizanje spomenutog. Partner će biti prijatno iznenađen. Oni koji su još sami sada će birati samo trajne opcije odnosa.

KARIJERA: Verovatna su poslovna putovanja, nova učenja, otkrivanja novih spoznaja. Učenici i studenti biće uspešni. Oni koji rade svakog dana će imati na pameti sve više odličnih ideja. Intelektualni radnici briljiraće u svom radu.

ZDRAVLJE&SAVET: Pijte više vode.

VODOLIJA

LJUBAV: Prihvatićete ono što imate i što živite. S takvim zrelim pristupom počećete da uživate u sitnicama koje život znače. Ovaj stil odgovaraće svima onim koji su u dužim vezama. Samci će biti skromniji u svojim ljubavnim očekivanjima.

KARIJERA: Sanjaćete o nekoj drugoj karijeri. To nije nemoguće, ali prvo treba odraditi ono što vam je zadato. Spremnost da se izborite za ono što vam pripada biće ključ vašeg uspeha. Idite za svojim idejama i budite dosledni i profesionalni.

ZDRAVLJE&SAVET: Bilo bi dobro da posetite zubara.

RIBE

LJUBAV: Sreća u duši zbog stvari koje su vam drage, lepe zabave bez previše pompe, opuštenost u krugu dragih vam osoba – sve je to moguće doživeti ovih dana. Budite otvoreni, imajte poverenja u one koji vas vole i bićete zadovoljni.

KARIJERA: Zamišljaćete se u ulozi vođe. Mnogi će zaista voditi stvari na poslu jer će se situacija tako složiti. Drugi će se rado oslanjati na vas. Istovremeno ćete podsticati razvoj sasvim novih ideja ili tehnologija. Biće ovo dinamična sedmica.

ZDRAVLJE&SAVET: Bude se neke stvari iz prošlosti.

Izvor: Astro sudbina

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top