ON JE DEFINTIVNO NAJZABAVNIJI ČLAN KRALJEVSKE PORODICE: Princ Luis prvi put na balkonu palate ZABAVLJAO CELU BRITANIJU na neverovatan način! (VIDEO)

Poznati

ON JE DEFINTIVNO NAJZABAVNIJI ČLAN KRALJEVSKE PORODICE: Princ Luis prvi put na balkonu palate ZABAVLJAO CELU BRITANIJU na neverovatan način! (VIDEO)

Princ Luis Artur Čarls je jedan presladak dečak koji je postao zvezda nacije nakon samo jednog pojavljivanja!

U subotu, princ Luisom debitovao na „Trooping the Color“, i ukrao time „ukrao“ ceo šou ostatku kraljevske porodce!

14-mesečni dečkić otkrio je vrlo uobičajenu naviku među decom njegovog uzrasta – sisao je palac.

Luis je video da je to radio u nekoliko navrata tokom dana, uključujući i gledanje kroz prozor iz dvora sa svojom braćom i sestrom Šarlot.

I kada je Luis počeo da sisa palac tokom debija na balkonu, njegovi roditelji su skočili i pokušali da ga zaustave. Dok je Vilijam držao Luja, pokušao je da pažljivo skine palcem svog sina. Vojvotkinja od Kembridža je zatim glatko ušla da pomogne, izvukavši palac iz usta bez napora. Onda je Luis otišao na pljeskanje i mahanje masama.

Za prvi izgled Louisa, njegovi roditelji su ga obožavali u par plavih kratkih pantalonica i belu košulju sa plavim vezom – samu opremu koju su nosili i princ Villiam i princ Hari.

Bilo je nekoliko trenutaka u kojima je Luis ukrao emisiju tokom svog debija.  Očekuje se da će Luis ove godine debitovati na „Troopingu“, sudeći po njegovim godinama.

GLOSSY 

loading...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top