RAZVOD JESTE STRESAN, UDALA SAM SE IZ LJUBAVI PA JE TEŠKO: Ana Nikolić nema vremena za depresiju – nastavlja tamo gde je stala pre 3 godine!

instagram

Poznati

RAZVOD JESTE STRESAN, UDALA SAM SE IZ LJUBAVI PA JE TEŠKO: Ana Nikolić nema vremena za depresiju – nastavlja tamo gde je stala pre 3 godine!

Pevačica Ana Nikolić se nakon tri godine vraća muzici, a za sve ove godine potrudila se da se maksimalno posveti ćerki Tari.

– Osećam se kao na početku karijere, ali se veoma radujem povratku u muzičke vode – kaže Ana, a na pitanje kako sada izgleda njen život, te kako provodi vreme sa ćerkom dodaje:

„Sada ležem u 10 uveče… Ma, trudnoća mi se dogodila u pravom trenutku. Ja sam mama, sve što radi svaka mama, to radim i ja. Uopšte nisam moderna mama, mama sam kao što je moja majka, a rekla sam da to neću biti. Imamo svoj ritam i zbog toga je Tara srećno i zadovoljno dete. Zna se kada je doručak, kada šetamo, spavanje… To su rituali. Uvek ja uspavljujem, uz sve dadilje ovog sveta – rekla je Ana u emisiji „Premijera vikend specijal“.

Ipak, ističe da njena mezimica ume da dobije šta želi:

– To je jedna mala glumica. Uz svu moju muku da bude van kamera, ona glumi 24/7. Ume da me obrlati, a umem da budem i stroga – dodala je pevačica.

– Prvo je rekla: „Baba“ (smeh). Uopšte ne znam zašto. Posle je rekla „tata“, a onda „mama“. Sada kada mi kaže: „Ana“, ja padnem u nesvest – istakla je pevačica.

Ana Nikolić dotakla se razvoda koji se nedavno dogodio, a prvi put je prokomentarisala čitavu priču:

„Prošla sam kroz jedan jako ružan i težak period u svom životu. Ovo je bio brak iz velike ljubavi i ljubavi nikad nije manjkalo. Znaju sve žene koje su prošle kroz razvod. Jako sam teško podnela i trebalo mi je mnogo vremena da se sastavim i krenem dalje sa svojim životom – rekla je Ana i dodala:

„Najteža mi je bila činjenica da sam se jednom u životu udala iz ljubavi i to nije uspelo. Ali, preživela sam. Nemam luksuza da budem u nekoj dugoj depresiji. Razvod jeste izuzetno stresan. Pogotovu kada iz ljubavi imaš dete. Ali, sve se preživi. Uvek je bolje staviti tačku na nešto što nije funkcionalno. To je bio najbolji potez u tom životu – istakla je Nikolićeva.

O odnosu koji sada ima sa bivšim suprugom Rastom, Ana kaže:

U kakvim odnosima možeš da budeš sa nekim sa kim imaš dete? U korektnim skroz.

BLIC RS/PREMIJERA

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top