NJIHOVA VEZA POČNE STRASTVENO I SKLADNO, ALI NE ZAVRŠI SE DOBRO: Ljubav ovih astro parova najčešće NEMA SREĆAN KRAJ!

pixabay.com

Ljubav i seks

NJIHOVA VEZA POČNE STRASTVENO I SKLADNO, ALI NE ZAVRŠI SE DOBRO: Ljubav ovih astro parova najčešće NEMA SREĆAN KRAJ!

U početku se lepo slažu, ali kasnije se sve promeni…

Raskid je bolniji ako je veza bila dobra i skladna. Ipak, neki horoskopski parovi neko vreme dobro funkcionišu. U početku kao da su stvoreni jedno za drugo, ali nakon nekog vremena veza ipak propadne.

1. Bik i Vodolija

Na prvi pogled čini se da je veza između ova dva horoskopska znaka savršena. Međutim, i Vodolija i Bik su jako tvrdoglave osobe. Teško im padaju kompromisi i retko se mogu dogovoriti nešto kako treba. Njihova tvrdoglavost stoji na putu dugotrajnoj vezi.

2. Ovan i Rak

Ovan i Rak imaju strastvenu vezu. Prva faza zaljubljenosti je vrlo intenzivna. Kako prolaze mjeseci ili godine, ljubav često kopni. Rak je nakon nekog vremena previše senzibilan za temperamentnog Ovna. Na kraju oboje shvate kako nisu jedno za drugo.

3. Blizanci i Rak

Čudna kombinacija, ali često se događa da se zaljube. U početku veze čini se da je ljubav savršena, ali onda se počnu pojavljivati različite karakterne crte. Rakovi su osećajni i vrlo senzibilni, a Blizanci su poznati po svojoj krutosti. A to jednostavno ne ide zajedno…

4. Rak i Vodolija

Vodolija neće dugo izdržati u vezi s Rakom. Rak joj se neće nikada moći dovoljno približiti pa ova veza – nakon kratke faze zaljubljenosti – brzo doživljava propast.

5. Lav i Bik

I Lav i Bik imaju snažne ličnosti. U početku je veza vrlo temperamentna i strastvena, ali to traje tek neko vreme. Nakon nekoliko meseci ili godina će različita zanimanja i potrebe uzrokovati brzi prekid veze.

6. Devica i Lav

Premda je Devica zemljani znak, a Lav vatreni, njihova veza u početku može biti sasvim dobra. Device privlače lavovi, ali dugotrajno neće biti srećne s njima. Različiti karakteri jednostavno ne idu ruku pod ruku. Sukobljavaju se samouvereni i dominantni karakter lavova, te brižan i miran karakter devica.

7. Devica i Blizanci

Device vole analizirati, a to ne odgovara Blizancima, kojima je teško odlučiti se na nešto i uneti reda u svoj život. Device su potpuna suprotnost.

8. Vaga i Jarac

Pošto su oba znaka spremni na kompromise, njihova veza može jedno vreme sasvim dobro funkcionisati. Međutim, nakon nekog vremena Vaga – koja se oslanja na leptiriće u stomaku i vrlo je osećajna – više ne odgovara hladnom i pragmatičnom Jarcu.

9. Škorpija i Ovan

U počeku je veza između ova dva znaka vrlo strastvena i romantična. Ali, premda je dobro počela, u nekom trenutku će naprasno prestati. Imaju jednostavno totalno drugačije ličnosti i često se svađaju i nepotrebno diskutuju.

10. Strelac i Jarac

Sve je dobro, a onda opet loše. Veza Strelca i Jarca ima stalne uspone i padove. Jarčevi su previše racionalni i nefleksibilni za neopterećenog i spontanog Strelca. Retko će imati jednako mišljenje, što nije dobro za dugotrajnu vezu.

11. Jarac i Blizanci

Ova kombinacija nije baš idealna. Možda u početku imaju osećaj da su stvoreni jedno za drugo, ali to se vremenom promeni. Blizanci sa svojom zaigranošću, spremnošću na rizik i životnim veseljem jednostavno ne odgovaraju prizemljenom Jarcu koji fanatično traži sigurnost.

12. Vodolija i Škorpija

Vodolija i Škorpija često započnu vezu. Ali, imaju različite poglede na život. Vodolija teško prihvata „iz dana u dan“ životnu filozofiju Škorpije.

13. Ribe i Lav

Ribe su romantične i osećajne. S druge strane, lavovi su vrlo dominantni. Oni nenamerno povrede osećanja Riba. Ovi znakovi ne odgovaraju jedan drugom.

14. Ribe i Blizanci

U početku je privlačnost između ovih znakova velika. Zaljubljeni su, strastveni i romantični. Međutim, nakon nekog vremena Blizanci ne mogu podneti senzibilnost Riba, a one to jednostavno ne mogu progutati.

MISS7

loading...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top