VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI: saznajte kakva budućnost očekuje Vagu, Škorpiju i Strelca

pixabay.com

Lifestyle

VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI: saznajte kakva budućnost očekuje Vagu, Škorpiju i Strelca

Horoskop otkriva šta u narednih 6 meseci očekuje Vagu, Škorpiju i Strelca!

VAGA

Ocena 3

Ljubav i odnosi: Vaši odnosi već od početka protekle godine prolaze kroz turbulentan period, a taj će se trend nastaviti do kraja ove godine. Veze koje su opterećene problemima i u kojima postoji nezadovoljstvo, mogle bi doći u krizu, naročito tokom oktobra. Biće to prilika da raščistite neke stare nesporazume i probleme. Ako u tome ne uspete, velika je mogućnost da dođe do daljeg odvajanja. Ali istovremeno, mogla bi se pojaviti i nova simpatija, osoba koja će vas izvući iz okova nezadovoljstva i emocionalno vas probuditi. Jako je važno da se ne zatvarate u sebe te da ovo razdoblje prođete sa jasnom namerom šta želite, a šta vam nije prihvatljivo, i da pokušate promeniti neke svoje obrasce ponašanja koji štete odnosu. Jul će biti nešto naporniji, isto kao i oktobar, ali posmatrajte šta će se odvijati tokom druge polovine septembra kada bi se mogao dogoditi neki važniji prevrat u vašem emocionalnom životu. Jedan susret, razgovor mogao bi mnogo toga promeniti nabolje.

Posao i novac: Možda niste u najboljoj formi, možda i osećate da je došlo vreme za promenu. Idete pravim putem, samo budite još neko vreme strpljivi dok se ne stvore pravi uslovi za promenu. Dobar period je druga polovina septembra za nove početke. Oktobar bi vam mogao doneti rast na finansijskom planu, a novembar priliku da unapredite svoje znanje i veštine.

Zdravlje: Iako vam je forma promenjiva, situacija je stabilna. Sada je najveći izazov kako pobediti unutrašnje nezadovoljstvo i neke nesigurnosti koji vas usporavaju. Više pažnje posvetite koži, kosi i noktima. Donji deo leđa može biti bolniji (jul i oktobar).

Važni periodi: Od 15. do 21. septembra idealni su dani za druženje, ostvarenje novih poznanstava i dobijanje pomoći od drugih. Naročito se simpatični, komunikativni i druželjubivi. Dobro vreme za putovanja i traženje posla.

Vaša misija: Važno pitanje za vas jeste kako postići ravnotežu između posla i porodice. Učićete kako raditi i ostvarivati svoje poslovne ciljeve, a da pritom ne zanemarujete one koje volite. Sve je pitanje ravnoteže, a vi ste majstori u tome. Postoje neke stvari koje trebate rešiti a koje mogu biti vezane uz dom. Sa druge strane imate mogućnost unaprediti svoju karijeru.

Saturnove lekcije: Mogu se pojaviti nova otkrića koja su vezana uz vašu prošlost, djetinjstvo. Možda ćete imati veće odgovornosti prema domu ili porodici. Neke odgovornosti teže će vam pasti, ali kada rešite te probleme, stvari će za vas naglo krenuti unapred.

Jupiterovi darovi: Jupiter vas osnažuje na polju komunikacije, učenja. Dobiti mogu doći od nekih tečajeva, edukacija, bliskih rođaka. Provodite više vremena na otvorenom, češće odlazite na izlete i kraća putovanja. Potrebne su vam takve distrakcije od stvarnosti.

ŠKORPIJA

Ocena 5

Ljubav i odnosi: Iako će leto biti nešto napornije jer će vam biti teže uskladiti svoje želje i potrebe s namjrama bliskih osoba, ipak ćete pronaći način kako da izađete iz nekih nezavidnih situacija. Od kraja avgusta pa sve do kraja godine, uz manje smetnje i nesigurnosti koje će se povremeno pojavljivati u oktobru, vaš ljubavni život trebao bi vam priuštiti dosta zadovoljstva. Ako ste u vezi, znaćete da ste uz pravu osobu i da je ona ta, te vam neće biti problem učiniti ono što treba kako biste taj odnos zaštitili od negativnih uticaja, pa i od vlastitih destruktivnih reakcija. Partner će biti srećan u vašem zagrljaju u prvoj polovini septembra. U oktobru ste dosta zauzeti poslom, ali energija vam je malo u padu, ali čini se da će partner imati razumevanja za vaše zabrinutosti. Vreme strasti i uzbuđenja kreće od druge polovine novembra i potrajaće sve do kraja godine. Vaša harizma, seksipil, odvažnost biće gotovo neodoljivi osobama suprotnog pola pa se pripremite na povećan nalet udvarača i novih ljubavnih prilika.

Posao i novac: Do kraja godine možete još više povećati svoju zaradu, pronaći nove izvore prihoda, započeti projekte koji će vam kroz iduću godinu donositi znatan profit. Ali ovo je i vreme u kojem možete usvojiti neka nova znanja i veštine koje ćete kroz iduću godinu pretvoriti u novac, odnosno od njih zarađivati.

Zdravlje: Dobrog ste zdravlja i uglavnom puni energije. Malo usporite tokom juna i prva polovine avgusta. Brže ćete se umarati, a moguće su i neke infekcije ili upale. U septembru ćete možda zakazati lekarski pregled ili poseta stomatologu.

Važni periodi: Od 1. do 9. decembra vreme je procvata na ljubavnom planu. Svaka odluka koju donesete u tom periodu omogućiće vam ispunjenje jedne želje. Ljudi su vam naklonjeni, dobijate mnogo ljubavi.

Vaša misija: Vreme je da otvorite svoj um, da počnete koristiti intuiciju, osluškivati svoja osećanja. Sklonite pogled sa detalja, usredsredite se na krupni plan. Pronađite sistem vrednosti koji odgovara vama, posebno onaj koji se temelji na brizi, negovanju i saosećanju. Davanje drugima je za vaše dobro.

Saturnove lekcije: Saturn vam donosi novu mudrost. U prilici ste poboljšati svoje komunikacijske veštine. Dobrobiti idu od pisanja, učenja i podučavanja. Osnažite veze sa bliskim rođacima i prijateljima. Ovo je vreme kada možete naučiti kako izraziti sebe i svoje idete te od toga imati koristi.

Jupiterovi darovi: Iskoristite preostali deo godine kako biste ojačali svoj osećaj lične vrednosti. Shvatite da vaša znanja, talenti i iskustvo imaju cenu na tržištu rada, a što više vrednujete sebe, to vam je lakše doći do novca.

Izvor: Lovesensa

loading...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top