VERENIK JE POKUŠAO DA JE UBIJE Ivana se uspešno oporavila i sada ima LEPE VESTI

Printscreen

Poznati

VERENIK JE POKUŠAO DA JE UBIJE Ivana se uspešno oporavila i sada ima LEPE VESTI

Glumicu Ivanu Panzalović u septembru 2017. godine verenik je pokušao da ubije, a onda je izvršio samoubistvo. Pogođena je metkom u glavu posle čega je usledila operacija, ali se na svu sreću oporavila.

Ivana se dugo posle nemilog događaja nije pojavljivala u javnosti. U jednom trenutku otkrila je putem društvene mreže instagram da je u vezi i da je srećna. Posle toga su počele probe, te se vratila glumi, svom pozivu, a i boksu koji je nekada trenirala.

Ivana je nedavno dobila ulogu i u Beogradskom dramskom pozorištu gde će se okušati u vrlo zahtevnoj ulozi. „Mačka na usijanom limenom krovu“ priča je o životnim prekretnicama i bolnim zamkama ljubavi, a nešto slično doživela je i Ivana Panzalović, koju će publika nakon „Kursadžija“ moći da vidi i u jednoj ozbiljno dramskoj roli.

– Nataša (rediteljka, prim. aut.) je napravila presedan i od velečasnika napravila lik časne sestre. Uloga mi je teška, iako je mala. Uživala sam. Nisam radila ranije s ovim kolegama i svi su bili spremni da mi pomognu – rekla je Ivana, koja spremno dočekuje premijeru.

Podsetimo, javnost je danima pisala o tome šta se sve dešavalo u stanu na Dedinju, od toga da je bežala iz stana dok je njen verenik Srđan Cvetinović pucao, preko toga da je bacao stvari po stanu, a sve do toga da je glumica krvava išla ulicom i tražila pomoć. Nakon što je u prvoj nedelji septembra 2017. godine vodila bitku za život, posle teške operacije na mozgu, Ivana je dobila novi život. U javnosti nije želela mnogo da priča o čitavoj situaciji, ali je tada otkrila da će svake naredne godine sedmog septembra slaviti svoj drugi rođendan.

Izvor: BLic

Nastavi čitanje
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top