ALEKSANDRA PRIJOVIĆ I MAMA BORKA U HIT HALJINAMA ZA LETO 2019: ovaj model, boja i desen haljine su najmoderniji ove sezone (FOTO)

instagram

Poznati

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ I MAMA BORKA U HIT HALJINAMA ZA LETO 2019: ovaj model, boja i desen haljine su najmoderniji ove sezone (FOTO)

Pevačica Aleksandra Prijović i njena majka Borka uživaju u zajedničkim trenucima, a reklo bi se da i modni ukus dele sa zadovoljstvom.

Popularna pevačica Aleksandra Prijović i njena majka Borka Mihajlović redovno prate modne trendove pa nisu odolele ni glavnom diktatu za leto 2019. godine, piše Lepa & Srećna.

Glavno oružje svih modernih lepotica ove sezone je Neno veličanstvo Haljina, a obe poznate dame odlučile su da ponesu nekoliko vrlo sličnih krojeva.

Aleksandra je već zapažena u nekoliko modela u vrlo popularnoj plavoj boji, s tim što su se fanovi posebno pohvalno izrazili o kraljevskoplavom satenu od kojih je sašiven ovaj elegantni model s jednim otkrivenim ramenom.

Sličan kroj, u nešto tamnijoj boji, ponela je njena majka Borka pa su dve dame zajednički pozirale za fotografiju

Inače, tamnoplava boja je veoma moderna ove godine, a najmoderniji deset su, svakako, tufne.

Zato ne čudi što su i mama i ćerka sebi izabrale i haljine koje zadovoljavaju sva tri kriterijuma – i model, i boja i desen!

Aleksandra je zablistala u popodnevnoj koktel-haljini sa donjim delom krojenim u obliku slova A, što je inače u skladu s njenim novim modnim pravcem uz retro tonove.

Mama Borka je uz tamnoplavu haljinu s belim tufnama obukla i kratak tamnoplavi blejzer, a od detalja je odabrala tamnoplavi uzan kaiš i manju tašnu ukrašenu nitnama.

Izvor: Lepa & Srećna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top