Dea Đurđević se VRAĆA NA MALE EKRANE, a evo OD KADA će ponovo voditi emisiju sa Sarapom

Poznati

Dea Đurđević se VRAĆA NA MALE EKRANE, a evo OD KADA će ponovo voditi emisiju sa Sarapom

Voditeljka “Novog jutra” na TV “Pinku” Dea Đurđević oporavlja se od povreda koje je zadobila u saobraćajki u februaru, a na televiziju se vraća za mesec dana.

Kako saznajemo, Dea Đurđević mnogo se bolje oseća i već u toku jula će se, ako oporavak bude tekao po planu, vratiti na televiziju “Pink”, gde će zajedno sa Predragom Sarapom ponovo voditi “Novo jutro”. Ova informacija veoma je obradovala i samu voditeljku, ali i čitav tim koji radi na jutarnjem programu.

– Budući da se Dea mnogo bolje oseća, nakon razgovora sa čelnim ljudima televizije, planirano je da se već u julu vrati u “Novo jutro”. Ipak, ona neće odmah voditi sva četiri sata programa, već onoliko koliko joj zdravstveno stanje bude dozvoljavalo. Svakog dana će oko dva sata biti u programu, a ukoliko se bude osećala dobro, možda i više. Sve zavisi od lekara, ali i od samog toka oporavka, jer je svima prvenstveno najbitnije da se Dea dobro oseća. Uprkos tome što je nedavno imala novu operaciju ruke, ona je nasmejana, veliki je borac i mnogo se bolje oseća. Nekoliko puta je svima rekla da jedva čeka da se vrati na posao, a to će se uskoro i dogoditi – kaže izvor za naš list.

Dea je kroz najteži period imala podršku porodice, emotivnog partnera, prijatelja, kao i svih kolega, koji jedva čekaju da je ponovo gledaju na televizijskim ekranima. Pozvali smo voditeljku, koja ne krije da jedva čeka da se vrati na posao.

– O tačnom datumu povratka u studio odlučuju lekari, a ja se osećam spremno i jedva čekam da se vratim na posao. Radujem se novim uspesima medijski najjačeg tima na Balkanu na čelu sa Željkom i Milicom Mitrović i Goranom Gmitrićem i normalno ekipom “Novog jutra”. Kad se vratim, bićemo još gledaniji – rekla nam je kroz osmeh Dea Đurđević.

Ipak, ona će i nakon povratka na televizijske ekrane nastaviti sa rehabilitacijom, na kojoj se nalazi zbog teških povreda koje je u februaru dobila u saobraćajki.

– Oporavak je i dalje u toku. Još uvek pokušavam rehabilitacijom da umanjim posledice višestrukih teških povreda – dodaje Dea Đurđević.

Njen partner u jutarnjem programu Predrag Sarapa ističe da čitava ekipa jedva čeka da im se Dea priključi.

– Svi se radujemo skorom Deinom povratku. Mi smo tim koji pobeđuje i sve vreme smo radili timski. Njeno mesto je u “Novom jutru” i jedva čekam da ponovo sa osmehom počnemo program – kaže Predrag Sarapa za “Blic”.

Na operaciji joj presađivali živce

Voditeljka je prošle nedelje imala višesatnu operaciju ruke, kada su joj nervi iz noge presađeni u ruku. Zahvat je predvodio profesor doktor Marko Bumbaširević, koji je nadaleko poznat po svojoj uspešnosti kada su ovakvi slučajevi u pitanju. Ishod teške operacije će se znati tek nakon što prođe određeno vreme.

Izvor: Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top