Kraljica mode: Kejt Midlton zna kako da se podmladi odećom! (FOTO)

Poznati

Kraljica mode: Kejt Midlton zna kako da se podmladi odećom! (FOTO)

Opuštene kombinacije koje retko nosi mnogo joj bolje stoje od strogih kraljevskih

Kejt Midlton i princ Vilijam posetili su Kumbriju, okrug na severozapadu Engleske, a prvo su se uputili u gradić Kesvik.

Vojvoda i vojvotkinja pozdravili su okupljene građane koji su ih dočekali s oduševljenjem i isprobali lokalne specijalitete.

Zatim su se uputili na farmu Deepdale Hall, gde su saznali više o tradicionalnom uzgoju ovaca, a čak su i učestvovali u šišanju. Nakon toga usledio je i tradicionalni engleski popodnevni čaj uz nezaobilazne slatke zalogaje.

Za ovako aktivan dan Kejt je odabrala ležernu odevnu kombinaciju.

Crne farmerke, bela košulja i zeleni džemper bili su osnova njenog današnjeg izdanja. Prilikom dolaska u Kesvik, vojvotkinja je uz ove komade nosila jaknu brenda Troy London i gležnjače See by Chloe, a prilikom odlaska na farmu samo ih je zamenila sličnom jaknom brenda Barbour Defence i dubokim cipelama Berghaus.

Mnogi su primetili kako se Kejt u ovakvim kombinacijama oseća mnogo prijatnije i opuštenije nego u tipičnim damskim kraljevskim izdanjima kakva nosi u većini prilika.

Korisnici društvenih mreža zaključili su da je upravo ležerniji komadi i krojevi svaki put podmlade i da joj stoje mnogo bolje od često staromodnih i strogih kombinacija koje je primorana da nosi zbog svoje titule.

Izvor: zadovoljna.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top