„ON JE NEGDE GORE SREĆAN ŠTO PEVAM“ Ilda sa setom govorila o Šabanu, a mama Goca joj je pred nastup rekla SAMO JEDNU REČENICU (VIDEO)

instagram

Poznati

„ON JE NEGDE GORE SREĆAN ŠTO PEVAM“ Ilda sa setom govorila o Šabanu, a mama Goca joj je pred nastup rekla SAMO JEDNU REČENICU (VIDEO)

Pred sam izlazak pred publiku na jednom splavu, Ilda je poručila da je ovaj nastup posvetila svom pokojnom ocu Šabanu Šauliću, a otpevala je i nekoliko njegovih pesama.

Nakon višemesečne pauze zbog porodičnog gubitka pevačica Ilda Šaulić vratila se svom poslu. Ona je u ponedeljak uveče nastupila na jednom beogradskom splavu, a pred druženje sa publikom prisetila se pokojnog oca, folk legende Sabana Šaulića.

– Život ide dalje. Muzika je moj posao, moj život, kao što je bila život i mom ocu. Verujem da je večeras on negde gore srećan što nastavljam da radim tamo gde sam stala – rekla je Ilda za “Blic” sa setom u glasu, i dodala da je prvi nastup posle smrti oca posvetila upravo njemu.

– Sve je večeras u njegovu čast – poručila je Ilda koja je na nastupu otpevala čitav blok Šabanovih pesama, što je bilo vrlo dirljivo za sve prisutne na splavu.

Ilda je priznala da joj nije lako zbog gubitka oca, ali je istakla da se dobro drži posle svega.

– Ja sam već rekla u jednoj emisiji da život ide dalje i da svi treba da se nosimo s tim najbolje što umemo, ja mislim da se nosim s tim kako treba. Moramo da idemo dalje – rekla je Ilda, i dodala:

– Život je čudo i sve nas negde testira koliko smo sposobni da prevaziđemo neke stvari u nekim situacijama. To je samo do nas. Ako kažete da sam jaka i hrabra, meni je drago, jer bih volela da sam takva i da tako izgledam. Ovo večeras nije slučajno, već zato što treba da se ide dalje – poručila je ćerka legende narodne muzike Šabana Šaulića.

Na nastup Ilde Šaulić došli su njeni prijatelji, članovi porodice, ali i kolege, a pevačica je istakla da je srećna što ima njihovu podršku.

– Htela sam da u Beogradu bude prvi nastup. Nekako je najteže i najlakše iz svog grada. Mislim da je ovo pravi trenutak. Tu je mnogo prijatelja, kolega, porodice i biće sve to lakše uz njih – kaže Šaulićeva.

Pevačica je otkrila i šta joj je majka Goca Šaulić poručila pre nastupa.

– Jutros smo pile kafu, baš smo se lepo ispričale. Poželela mi je mnogo sreće. “Večeras da zablistaš”, rekla je, a ja kažem: “Naravno, potrudiću se” – ispričala je lepo raspoložena pevačica.

Ilda je na nastup došla u pratnji muža Bojana Vučkovića, a njihova ćerka je ostala kod kuće.

– Ona spava, a kada bude krenula da se budi, mama će već uveliko biti kod kuće.

Izvor: Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top