VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI: saznajte kakva budućnost očekuje Jarca, Vodoliju i Ribe

Lifestyle

VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI: saznajte kakva budućnost očekuje Jarca, Vodoliju i Ribe

Jarac, Vodolija, Ribe – evo kakva sudbina očekuje ova 3 znaka u narednih 6 meseci!

JARAC

Ocena 4

Ljubav i odnosi: jasno je da su pod uticajem Saturna u vašem znaku, vaši odnosi sa drugima prošli i još uvek prolaze kroz sudbinske promene. Suočavate se sa realnošću. Jasnije vidite šta je vrednost, a i neke slabije tačke vašeg intimnog života sada vam ne dopuštaju da okrenete glavu u drugom smeru. Ako ste u lošoj vezi, u odnosu sa osobom koja vas zanemaruje, moguće je da u julu ili oktobru dođe i do prekida. Dugoročni odnosi u periodu su kada trebaju više bliskosti i povezanosti. Udaljavanje od partnera može dovesti do emocionalnog zahlađenja. U život će vam se vraćati neki ljudi iz prošlosti, možda i bivša ljubav. U novim odnosima može biti primetnija razlika u godinama. Intimni odnosi i emocionalno povezivanje sa drugima uči vas kako da prevladate svoje strahove i nesigurnosti. Prva polovina septembra biće jako dobra za vas, a posebno decembar kada su svi ljubavni aduti u vašim rukama. Rođeni početkom vladavine svog znaka doživeće nešto pozitivno što će im promeniti život.

Posao i novac: Sve je moguće od promene posla, do pokretanja privatnog posla. Sada je vreme za neke pripreme i planiranje onoga što ćete realizovati kroz narednu godinu. Zato ozbiljnije razmotrite svoje ambicije i zapitajte se kuda dalje želite ići i šta želite ostvariti na profesionalnom planu. U oktobru su mogući neki problemi kojima je dobro ozbiljnije pristupiti.

Zdravlje: Od velike je važnosti da naučite da se brinete za sebe, da osluškujete potrebe svog tela. Pasivan način života može dovesti do teskobe. Zato što više hodajte, vežbajte, izbacite iz ishrane ugljenehidrate. Pripazite na zube, kolena, kosti i kičmu.

Važni periodi: Od 1. do 15. decembra Venera u vašem znaku i Mars u Škorpiji utiču na buđenje strasti, aktiviraju društveni život i povećavaju vašu uspešnost u zavođenju i osvajanju novih poslovnih i ljubavnih prilika.

Vaša misija: Bićete toliko zaokupljeni životnim odgovornostima, da bi mogao ispaštati vaš emocionalni život. Vaš partner ili prijatelji mogu osetiti da njihove emocionalne potrebe nisu zadovoljene. Sada možete rasti kroz zadovoljenje vlastitih, ali i tuđih emocionalnih potreba – podržavajte, negujte, volite.

Saturnove lekcije: Budite spremni prihvatiti svoje strahove, ali se i kretati uprkos njima. Sada učite kako biti samouvereniji i usredsređeniji. Možda ćete iz svog života otpustiti ljude i obveze koje ste prerasli. Birate kvalitetu i učite se određivati životne prioritete.

Jupiterovi darovi: Budući da se kreće ‘iza vaših leđa’, fokus je usmeren na unutrašnji život, duhovnost, veru. Rast ide kroz razvijanje saosećanja, brige za druge, kroz suočavanje i prihvatanje onih delova vas koje ne priznajete ili odbacujete.

VODOLIJA

Ocena 3

Ljubav i odnosi: Vaš ljubavni život će biti sklon oscilacijama, slično kao i vaš pogled na ono što će se događati u vašem intimnom prostoru. Naročito značajni događaji mogu se odvijati tokom jula i kroz veći deo avgusta. Kao da će vam postati jasnije neke stvari, naročito kada se utisci slegnu kroz početak jeseni. S jedne strane želite vezu, ali sa druge strane teško prihvatate da partner možda nije u stanju ispuniti vaša očekivanja. Samci bi mogli imati burno leto koje bi moglo doneti jednu vrlo strastvenu avanturu. Neki će podleći čarima nevere ili zavođenju zauzete osobe. Ako ste u braku ili vezi, obratite više pažnje na kvalitet komunikacije, kao i na prisutnost. Budete li jednom nogom spolja, a drugom unutra, nećete biti zadovoljni. Slično će biti bude li se tako ponašao vaš partner. Ponekad je potrebno doneti odluku i dosledno je slediti, pa ćete videti šta vam događaji pokazuju. Pozitivni uticaji dolaze od strane prijatelja, oni vam mogu biti velika podrška u ostvarenju planova.

Posao i novac: Možda do kraja godine nećete doživeti neki veliki poslovni uspon i razvoj, ali u prilici ste zadržati stečene pozicije. Vaše vreme tek dolazi, kroz 2021. za vas ide veliki rast, a do tada pomnije razmislite o tome gde se vidite u budućnosti i šta možete već sad po tom pitanju preduzeti. Sada je jako važno razvijati mrežu poslovnih poznanstava, biće vam od velike koristi.

Zdravlje: Povremena razdoblja nezadovoljstva i povlačenja u sebe i neće biti tako loša, bez obzira što će se tada javljati osećaj usamljenosti i odvojenosti od drugih. Treba vam ta vrsta introspekcije. U decembru posvetite više pažnje reproduktivnim organima i kičmi.

Važni periodi: Prva polovina avgusta biće dinamična i aktivna. Okruženi ste ljudima, novi doživljaji vas drže budnima. Upečatljivo vreme za osvježivanje svog bračnog i ljubavnog života.

Vaša misija: Imate taj humanitarni duh u sebi. Što više pomažete i dajete drugima, više dobivate za sebe. Uključite se u neke dobrotvorne aktivnosti, volontirajte. Način na koji se ophodite s drugima neka bude u skladu sa vašim humanitarnim idealima.

Saturnove lekcije: Ako se povremeno osećate umorno ili istrošeno, uzmite vreme za odmor, ‘stisnite pauzu’. Sada rad u samoći, kao i samostalni rad mogu biti bolja opcija za vas. Duhovna potraga može poprimiti veći značaj na način da se možete osloboditi uticaja prošlosti i štetnih uverenja.

Jupiterovi darovi: Povežite se sa drugima. Naučite tražiti za sebe. Delite sa drugima svoje ideje i talente. Rast dolazi od udruživanja sa onima koji imaju iste ili slične interese kao i vi. I na kraju, Jupiter vam pomaže da se približite ostvarenju jednog svog sna.

RIBE

Ocena 3/4

Ljubav i odnosi: Vaša visoka osetljivost i naglašena ranjivost mogli su podići oko sebe zidove. Dosta vam je emocionalnih vrtuljaka, uspona, padova, željni ste neke stabilnosti i pouzdanosti. Treba vam neko na koga se možete osloniti i kome možete pokazati snagu svoje osećajnosti. Ako ste sami, iskoristite prilike koje će vam se ukazati tokom jula i septembra i krajem ove godine kada ćete nakon godine dana napokon osetiti pozitivan uticaj Jupitera koji će vas pratiti kroz celu iduću godinu. Za sada je vredno napraviti svojevrsnu retrospektivu svog ljubavnog života i videti šta je to što možete promeniti u svom ponašanju kako bi vaš odnos s voljenom osobom postao još bolji i kvalitetniji. Novembar može biti nešto naporniji jer donosi izazove od kojih ćete poželeti da pobegnete, ali pojaviće se neko ko će vam dati korisne savete. Preporod ide kroz kraj novembra i kroz decembar. Kao da se budite iz nekog sna i više verujete u sebe. A takav stav mogao bi vam priskrbiti novog obožavatelja.

Posao i novac: Možda ste već preduzeli neke nove iskorake na poslovnom planu, a ako niste oni bi se mogli dogoditi do kraja ove godine, naročito kroz novembar i decembar. Godina je malo nestabilnija u finansijskom smislu, ali i to će se poboljšati od kraja ove godine kada ulazite u mnogo perspektivnije poslovno i finansijsko razdoblje.

Zdravlje: Možda ćete živeti neurednije, nabaciti koji kilogram viška, češće izlaziti i živeti noću, a ujutro teško ustajati iz kreveta. Ali to nije ništa što ne možete dovesti u red. Kroz septembar se pripazite crevnih infekcija. Probava će biti osetljivija.

Važni periodi: Decembar je za vas mesec novih spoznaja i spremnosti da ostvarite neke ambicije koje će biti od dugoročnog značaja. Bićete vrlo maštoviti, kreativni i spontaniji, što će privlačiti pažnju drugih ljudi.

Vaša misija: Ovo je vreme velikog pospremanja na polju prijateljstava, kao i članstava u nekim udruženjima ili organizacijama. Videćete šta vam služi, a šta ne, koji su vam prijatelji iskreni i dobronamerni, a koji vas prečesto opterećuju svojim problemima. Usmerite pažnju na ono što volite raditi, to donosi radost. Budite kreativni.

Saturnove lekcije: Saturn vam može pomoći da bolje upravljate svojim granicama prema drugima i da se usredsredite na ljude i grupne projekte koji su vam važni. Obveza prema tuđoj deci takođe može postati značajniji deo vašeg života. Starije osobe daju vam podršku koja vam je potrebna.

Jupiterovi darovi: Iako sa njegovim uticajem iz znaka Strelca nekad preterate i znate biti lakomisleno, isto tako imate više vere i hrabrosti da ostvarite neke krupnije projekte i ideje koji će biti značajni za vašu budućnost.

*Tekst je pisan za astrološki mesečnik Astral

Prilagođeno sa: Julijana Oremović/lovesensa

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top