ZBOG FOTOGRAFIJE U KUPAĆEM KOSTIMU DOBILA JE GNUSNE KRITIKE Ovo što Dunja ima da kaže danas treba da čuje SVAKA ŽENA

Printscreen

Poznati

ZBOG FOTOGRAFIJE U KUPAĆEM KOSTIMU DOBILA JE GNUSNE KRITIKE Ovo što Dunja ima da kaže danas treba da čuje SVAKA ŽENA

Poznata blogerka Dunja Jovanić nedavno je zbog fotografije u kupaćem kostimu dobila veliki broj negativnih komentara, mahom od pripadnica lepšeg pola, a sada je odlučila da otvori dušu o tome, i to na nacionalnoj televiziji.

– Nije influenser onaj koji samo govori šta je obukao, gde to možete naći… Trebalo bi da kažemo: „Hej, stanite, ko si ti da govoriš ko je debeo?“. Na Instagramu su svi bogati, lepi i mršavi. Uživo stalno dobijam komentare da sam mala i mršava, preko slika to može da izgleda i ovako i onako. Meni je ova slika bila primer zdravog, ženskog tela. Deca stvarno misle da je moguće imati nerealno mali struk, jer gledaju fotošopirane slike. Trudnice, recimo, imaju pritisak da posle trudnoće, već mesec dana nakon, sve one imaju pločice, to je kao normalno. To nije normalno – rekla je Dunja Jovanić u emisiji kod Jovane Joksimović i Srđana Predojevića.

– Sve žene bi bile mnogo zadovoljnije sobom kada ne bi širile mržnju. Svi bi bili srećniji kada bi bili pozitivniji. Žene, zaboravile smo da pohvalimo jedna drugu. Kad nekome udelite kompliment, to je tako lep osećaj – dodala je ona.

View this post on Instagram

Raketa je lansirana 🚀 #raketadoleta #Bonattisummer

A post shared by Dunja Jovanic (@imfashionbabe) on

Šta je Dunja još rekla u emisiji pogledajte u nastavku.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top