Znali smo da ćerka Ane Sofrenović liči na mamu: Ali kako vreme ide, ona se pretvara u NJENOG KLONA- POGLEDAJTE

instagram

Poznati

Znali smo da ćerka Ane Sofrenović liči na mamu: Ali kako vreme ide, ona se pretvara u NJENOG KLONA- POGLEDAJTE

Dok gledate fotografije Ive Mićanović, lako možete da pomislite da je na njima njena mama Ana Sofrenović.

Sličnost između Ane Sofrenović i njene ćerke uočila se čim je poznata nasledica dospela u žižu, a kako vreme ide, ta sličnost postaje sve izraženija.

Primera radi, ovako je lepa Iva izgledala pre nekoliko godina.

A kada smo nedavno zakoračili na njen Instagram profil, začudila nas je ova slika. Krajnje pozitivno. Iste oči, ista kosa, ista mama!

U to nas je uverila i ova fotografija.

Ana koja je rođena u srpsko-britanskoj porodici i koja je pored glume izuzetno talentovana za pevanje, pre nekoliko godina je, pričajući o ćerkama, rekla:

„Iva voli da peva, dok je Lena dobra u crtanju. Videćemo da li će Iva krenuti u glumačke vode. Sa njom sam već sarađivala u predstavi “Koda”, a sa Lenom u “Malom princu”. Još su male, ali su ambiciozne. Mislim da su umetničku crtu povukle i na oca i na mene“.

Ana Sofrenović je svoj dar za umetnost ispoljavala i na domaćoj i na britanskoj glumačkoj sceni.

Dobitnica je značajnih priznanja i kod nas i u svetu ( u njenim rukama završila je nagrada Carica Teodora koju je na Filmskim susretima u Nišu dobila za ulogu Tijane u filmu „Nebeska udica“ i nagrada za najbolju ulogu u filmu „Dečaci iz ulice Marksa i Engelsa“ na festivalu u Parizu).

Anu smo gledlai u „Znakovima“, „Buretu baruta“, „Matildi“, „Padu u raj“. U Engleskoj je glumila u serijama „Ultimat Fors“, „Poroci i Holbi Siti“.

Njen bivši suprug naš istaknuti glumac sa kojim je do 2011. bila u braku, takođe je višestruko nagrađivani umetnik. Dobitnik je nagrade „Raša Plaović“, „Miloš Žutić“, „Sterijene“ nagrade (koju je dobio više puta).

Sjajan je bio u „Lajanju na zvezde“, „Točkovima“, filmu „Tamna je noć“…

Ima u njihovoj karijeri i zajedničkih naslova poput „Žena sa Dedinja“ i „Ubistva sa predumišljajem“.

Izvor: Zena blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top