Po uzoru na jetrvu Megan: Kejt Midlton golih ramena i u opasno visokim štiklama! (FOTO)

Poznati

Po uzoru na jetrvu Megan: Kejt Midlton golih ramena i u opasno visokim štiklama! (FOTO)

Neobično izdanje kada je u pitanju smerna vojvotkinja

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton sinoć je prisustvovala gala večeri povodom Nedelje podizanja svesti o bolestima zavisnosti.

Ona je u Somerset house u Londonu, gde je upriličena svečana večera, stigla u beloj haljini sa potpisom Barbare Kazasole. Ono što je mnoge iznenadilo jeste to što je vojvotkinja odabrala kreaciju koja otkriva ramena, s obzirom na to da smo navikli na njega stroga, zatvorena izdanja.

Belu haljinu sa srebrnim prugama Kejt je već nosila 2016. godine, ali ovoga puta je uz upečatljivije dodatke ponovljeno izdanje podigla na viši nivo.

U pitanju su svetlucave salonke sa znatno višom štiklom nego što ona inače nosi, koje potpisuje čuveni Džimi Ču, i srebrna torbica sa upečatljivom šnalom.

Što se frizure tiče, Kejt se ovoga puta odlučila za elegantne talase, a od nakita su se isticali skupoceni prsten na levoj ruci i prelepe minđuše iz iste kolekcije.

Mnogi su komentarisali da se Kejt konačno „odvažila“ kada je u pitanju moda, a da joj je uzor njena hrabra jetrva Megan Markl, koja konstantno ruši kraljevska pravila.

Da li vam se dopada ovakvo izdanje Kejt Midlton? Podelite sa nama u komenarima!

Izvor: Stil.kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top