Novi TIHI RAT Megan i Harija sa Vilijamom i Kejt: Ovog puta bitka za prevlast odvija se na Instagramu

EPA

Poznati

Novi TIHI RAT Megan i Harija sa Vilijamom i Kejt: Ovog puta bitka za prevlast odvija se na Instagramu

Princ Hari i Megan rešili su da uđu u otvoreni sukob sa Vilijamom i Kejt – a cilj je onlajn dominacija.

Naime, nakon što su odvojili domaćinstvo od princa Vilijama i Kejt Midlton, Hari i Megan rešili su da preuzmu primat na Instagramu.

– Unajmili su osobu koja će im voditi sve naloge na društvenim mrežama, a ta osoba kreće sa radom čim se Megan vrati na dužnosti posle porodiljskog odsustva – kaže za britanske medije izvor blizak dvoru.

Vilijam i Kejt su inače otvorili zajednički Instagram profil 2015. godine, a Hari i Megan tek aprila ove godine. Ipak, uprkos tome, Hari i Megan imaju 8,5 miliona pratilaca, svega 700.000 manje od Kejt i Vilijama.

Vodi se bitka za onlajn prisustvo

Da su Megan i Hari ozbiljni u svojim namerama ,govori i činjenica da su istog dana kada su Vilijam i Kejt pokušali da se pohvale dizajnom Kejtinog vrta, njih dvoje objavili dosad neviđenu sliku sa njihovog venčanja – jasno je ko je tu pobedio u borbi za lajkove.

Inače, poprilično iznenađuje činjenica da Hari uopšte učestvuje u ovoj trci jer je svojevremeno izjavio da smatra da društvene mreže stvaraju veću zavisnost čak i od alkohola ili opijata. Megan, s druge strane, voli društvene mreže, a svetom i danas kruže slike sa njenog Instagrama koji je potom morala da obriše.

Izvor: Zena

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top