Dnevni horoskop za 16. jun 2019.

pixabay.com

Lifestyle

Dnevni horoskop za 16. jun 2019.

Ovan

Kreativni ste i imate dosta ideja. Bilo bi lepo da se potrudite malo više u vezi. Atmosfera na poslu je odlična i očekujte napredak.

Bik

Posvetite više pažnje partneru. Vreme je za prijatelje, provedite više vremena sa njima. Vredni ste i ambiciozni i to će se ceniti.

Blizanci

Mogući su iznenadni troškovi. Dobar je dan za saradnju sa drugima. Komunikativniji ste.

Rak

Ne zapostavljajte partnera zbog posla. Ne mešajte privatni život i posao. Odmarajte se popodne.

POVEZANE VESTI
Mesečni horoskopGodišnji horoskop
Lav

Posvetite više vremena partneru, nemojte biti toliko usmereni na sebe. Bitno je da svima bude lepo. Pomalo ste napeti zbog previše obaveza.

Devica

Imate želju da se više družite i veoma ste komunikativni. Ljubomorne scene izbegavajte jer možete napraviti veliki problem u vezi. Moguć je kraći put.

Vaga

Ne treba da se opterećujete nekim stvarima koje ne možete brzo da rešite. Nemate dovoljno volje za rad, ali niste ni motivisani jer nemate postavljene ciljeve za danas. Potrebne su Vam nove ideje da biste napredovali.

Škorpija

Imate previše obaveza. To može doneti rasprave sa partnerom. Danas ćete imati naporan dan, ali dajte sve od sebe da sve uradite detaljno. Fokusirajte se.

Strelac

Isplanirajte danas šta ćete raditi za vreme odmora. Posvetite više vremena bliskim ljudima. Moguće je neko putovanje.

Jarac

Veoma ste emotivni, naročito kad je reč o ljubavi. Ne primajte svaku kritiku lično. Nemojte previše verovati drugima, jer nemaju svi dobre namere.

Vodolija

Lakše Vam je da danas prepustite veći deo obaveza drugima jer niste raspoloženi za posao. Saradnici mogu biti prilično ambiciozni. Budite vredniji.

Ribe

Ne zapostavljajte partnera zbog obaveza, to može prilično loše uticati na Vaš odnos. Budite pažljivi u raspravama da ne bi došlo do problema koje ne možete da rešite.

Izvor: Mondo

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top