A MISLILI STE DA IMA SVE: Evo šta je želela Jelena za rođendan, a samo MAMA je mogla da joj ostvari! (FOTO)

Poznati

A MISLILI STE DA IMA SVE: Evo šta je želela Jelena za rođendan, a samo MAMA je mogla da joj ostvari! (FOTO)

Ko bi rekao…

Mnogi misle da zato što je udata za Novaka Đokovića, Jelena Đoković ima sve što može da poželi. Ipak, iako je to možda delimično i tačno kada su materijalne stvari u pitanju, oni koji je poznaju, svesni su da je njoj mnogo bitnije nešto drugo.

Duhovna mir, okruženost pravim ljudima i želja da pomaže drugima su ono što je zaista čini srećnom. Jelena je nedavno proslavila svoj rođendan u najužem krugu prijatelja i porodice, a imala je jednu posebnu želju – da nauči da veze. Do sada se posvećivala učenju pletenja, a kako je rekla, nada se da će uskoro preći i na heklanje:

– Dragi divni ljudi, hvala vam na divnim porukama i željama za moj rođendan juče. Obično na taj dan izbegavam da odgovaram na mnogobrojne pozive i poruke, kako bih posvetila punu pažnju onima koji su sa mnom. Danas je dan za to, juče sam provela miran dan u okviru uže porodice, mala torta i dosta osmeha i ljubavi. Imala sam želju za rođendan da naučim da vezem, i moja mama mi je vrlo rado pokazala ono što je i nju njena mama učila, a nadam se da ću i ja Taru i Stefana. Poslednjih par nedelja sam posvetila učenju pletenja, i nadam se da ću uskoro preći i na heklanje… Fasciniraju me ti zanati i jako cenim ljude koji ih i dalje neguju. Toliko mira, koncentracije i ljubavi u svim proizvodima… oni stvarno nemaju realnu cenu. Puno vas sve pozdravljam i hvala vam još jednom! Želim vam divan dan – napisala je Jelena na svom Instagramu.

View this post on Instagram

Dear, wonderful people all around the world, thank you for your kind wishes and words of love that you shared with me yesterday for my birthday. Thank you 🙏 I usually make a conscious effort not to spend time answering messages and phone calls on that day, but try to be with the ones around me and enjoy our time. I spent a day with my family, at our home, without any big celebrations. Small cake and lots of love. And my mom taught me another skill as it was my birthday wish to learn embroidery 🥰 Past several weeks I’ve been learning to knit, and this is another skill I’m trying to acquire as I really admire hand made things. This is my way of appreciating all the wonderful people who are mastering this craft – there is no price for such art. So much focus, love, craftsmanship and stillness goes into this… truly fascinating. Thank you once again ❤️🙏😘 Dragi divni ljudi, hvala vam na divnim porukama i željama za moj rodjendan juče. Obično na taj dan izbegavam da odgovaram na mnogobrojne pozive i poruke kako bih posvetila punu pažnju onima koji su sa mnom. Danas je dan za to 🤳 juče sam provela miran dan u okviru uže porodice, mala torta i dosta osmeha i ljubavi. Imala sam želju za rodjendan da naučim da vezem, i moja mama mi je vrlo rado pokazala ono što je i nju njena mama učila, a nadam se da ću i ja Taru i Stefana 🥰 Poslednjih par nedelja sam posvetila učenju pletenja, i nadam se da ću uskoro preći i na heklanje… Fasciniraju me ti zanati i jako cenim ljude koji ih i dalje neguju. Toliko mira, koncentracije i ljubavi u svim proizvodima… oni stvarno nemaju realnu cenu. Puno vas sve pozdravljam i hvala vam još jednom! Želim vam divan dan! ❤️❤️❤️🙏😘

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top