DA LI JE ISTA U PRIVATNOM ŽIVOTU?: Komšije lepe glumice govore o njenim navikama i karakteru, a ovim osobinama se može pohvaliti! (FOTO)

instagram

Poznati

DA LI JE ISTA U PRIVATNOM ŽIVOTU?: Komšije lepe glumice govore o njenim navikama i karakteru, a ovim osobinama se može pohvaliti! (FOTO)

Omiljena glumica!

Srpska glumica Jana Milić Ilić, koja se proslavila se ulogom Marine Filipović u popularnoj seriji „Istine i laži“, uvek je nasmejana i staložena, kažu komšije.

 

Svoj privatni život čuva samo za sebe, zato smo se i uputili u njen kraj da saznamo nešto više. U prestonici glumica živi sa mužem, producentom Miodragom Mišom Ilićem, sa kojim ima sina Đorđa.

 

 

Očigledno da je glumica omiljena među komšijama, koje imaju samo reči hvale za nju, baš kakva je i u seriji. Blaga, skromna i vaspitana su samo neki od epiteta koje su joj susedi dodelili. U obližnjoj pekari radnica Milena otkrila je da joj je Jana čest kupac i da je vedra kada dođe u njenu radnju.

 

„Ljubazna je i vaspitana. Često dolazi sa mužem i detetom i obično kupuju pecivo sa sirom. Muž joj je prijatan, zaista mislim sve najbolje o njima“, rekla je pekarka Milena o zaljubljenom bračnom paru Ilić.

 

 

U nekoliko lokala u blizini Janine zgrade konobari čak nisu znali ni da je Jana glumica.

 

„Zaista ne znam ko je ona, možda je dolazila kada ja nisam u smeni“, zaključila je jedna radnica u kafiću nedaleko od glumičine zgrade.

 

„Ona često dolazi sa prijateljima, jednom u deset dana. Ponekad dođe i sa suprugom, ali ređe. Nije previše zahtevna mušterija, normalna je i super se ponaša. Često poručuje kafu i ceđene sokove. Sa detetom je nismo viđali“, rekao je konobar Đole.

 

Izvor: Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top