Horoskopski znak u kojem se rađaju najmoćnije žene

pixabay.com

Lifestyle

Horoskopski znak u kojem se rađaju najmoćnije žene

Uvek je super-organizovana te veoma retko pravi greške.

Svet oko vas je divno mesto i u njemu postoji tako mnogo stvari kojima se treba radovati, ali i koje možete naučiti. Međutim, svet žena rođenih u znaku Device još je divniji. Pitate se zašto? Saznajte kojih to osam karakteristika “određuju” žene koje su rođene u ovom znaku.

Ona je veoma taktična Taktičnost je “umetnost” koju retki poseduju. Žena rođena u znaku Device će “baciti” oči na nešto što će u relativno kratkom roku biti njeno, jer ona zna kako da odigra svoje karte. Takođe, to je i zbog jedinstvene karakteristike usled koje žena rođena u znaku Device skoro uvek zna kako da dobije ono što želi.

Ona je superorganizovana Kada je reč o organizovanosti, ona je uvek u vrhu liste. Spremna je par dana ranije za događaje u kojima treba učestvovati. Ovo je zbog toga što ona ima samodisciplinu i osećaj za upravljanje vremenom. Uvek je super-organizovana te veoma retko pravi greške.

Ona je mislilac Zapravo, kritički i logički način razmišljanja, kod žene rođene u ovom znaku, dešava se sasvim prirodno. Njen um je kao gusta šuma ispunjena razvnovrsnim, jedinstvenim i kreativnim idejama koje samo čekaju da “isplivaju” van. Ona uvek voli da razmišlja i generiše nove ideje. To je i jedna od tajni koja se krije iza njene neponovljive kreativnosti.

Ona se seća i najsitnijih detalja Bilo da je u pitanju rođendan ili godišnjica, žena rođena u ovom znaku to nikada ne zaboravlja. Ona je obdarena toliko dobrim pamćenjem da skoro sve što vidi ili čuje veoma retko i zaboravlja.

Ona je veoma iskrena Iskrenost je jedna od najvažnijih osobina, ako ne i najvažnija, u vezama, ali je i dosta retka. Ali, što se tiče žene rođene u znaku Device, njene misli su kao otvorena knjiga. Ukoliko ima nešto protiv neke druge osobe, ona će se potruditi da joj to i da do znanja.

Tračarenje i pričanje iza leđa nije nivo na koji bi se žena rođena u ovom znaku spustila. Isto tako, ukoliko ima nešto lepo da kaže nekoj osobi, ona neće oklevati da to i uradi. Ona je hrabra Kada prvi put upoznate ženu rođenu u ovom znaku, ona se može činiti introvertnom ili stidljivom. Međutim, kada je bolje upoznate, shvatićete i kakva je ona zapravo.

Ona poseduje hrabrost da uradi sve što joj srce želi, bez obzira šta drugi imaju da kažu o tome. Takođe, ona ima hrabrosti da kaže ono što misli, ne brinući se mnogo o posledicama. Dakle, kada upoznate damu rođenu u ovom znaku, ispred sebe imate hrabru ženu koja je u stanju da pomeri planine i bori se kao lav. Bravo!

Veoma je tolerantna Ona se može činiti krhkom i slabom spolja, ali je veoma jaka iznutra. Ona može da trpi sve probleme ovog sveta, a da i dalje ima široki osmeh na licu. Ukoliko joj je istinski stalo do nekoga, tolerisaće veliku količinu bola i patnje zbog te osobe.

Ona je veoma dobra prijateljica Ženi rođenoj u ovom znaku nije teško da se slaže sa bilo kim. Ona je skoro uvek vesela i zbog te osobine svi vole da se druže s njom. Pored toga, ona je veoma prizemljena i topla osoba te je zbog toga veoma pristupačna drugim ljudima. Često ima tendenciju da “gazi preko trnja” kada treba pomoći osobi do koje joj je veoma stalo. Sve ovo je čini divnom prijateljicom.

Izvor: infpult

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top