SVI JE PAMTITE PO REČENICI: „NEĆU DA TI KAŽEM ĆELAVI“! EVO KAKO DANAS IZGLEDA DEVOJČICA IZ FILMA „MRTAV LADAN“

Poznati

SVI JE PAMTITE PO REČENICI: „NEĆU DA TI KAŽEM ĆELAVI“! EVO KAKO DANAS IZGLEDA DEVOJČICA IZ FILMA „MRTAV LADAN“

Tara Manić, devojčica iz filma „Mrtav ladan“ koja je izgovorila čuvenu „Neću da ti kažem ćelavi“, a njena uloga čak nije imala ni ime.

Tara je završila pozorišnu režije na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi Alise Stojanović. Kako kaže, upisala se iz prve.

– Položila sam prijemni iz prve. Paralelno sam te godine polagala i prijemni na medicini, ali sam ostala na režiji. U mojoj porodici su svi pravnici, ekonomisti, novinari, pa moji izbori nisu bili određeni genetikom – rekla je ranije Tara.

Pošto je upisala ono što najviše voli, ne osvrće se na to što mladi u umetničkim strukama često jako teško dolaze do posla.

– Imam utisak da je tako u svim profesijama. Izabrala sam ono što najviše volim, ne osvrćem se na to i verujem da će biti posla. Ljudi koji zasluže uvek nađu put, prilično sam optimistična iako sam svesna situacije – priča mlada rediteljka.

S obzirom na to da je od malena glumila, pitali smo je da li se premišljala između glume i režije.

– Nisam. Od šeste do 18. godine sam išla u grupu kod Mike Aleksića, a još u gimnaziji (III beogradska) sam presekla da će to biti režija. Bila sam prva na listi na upisu – priča Tara.

loading...
Nastavi čitanje
Pročitajte i...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top