Vedrana Rudan o ljubavi: „S ljubavnikom je uvijek dobro, tuga je samo u braku“

Lifestyle

Vedrana Rudan o ljubavi: „S ljubavnikom je uvijek dobro, tuga je samo u braku“

Poznata po svojim šokantnim izjavama – Vedrana Rudan nas je ponovo iznenadila svojim žustrim stavom po pitanju braka. Mnogi je osuđuju zbog svog stava međutim neki se i slažu

Hrvatska književnica Vedrana Rudan poznata je po brutalnom govoru i oštrom jeziku. Za vas smo izdvojili 5 najupečatljivih misli i stavova koje je izrekla gostujuću u jutarnjem programu Prve srpske televizije.

1.Sa ljubavnikom je uvek srećna ljubav. Nesreća je samo u braku.

2.Nikada nije vreme za imati decu, kad god da rodiš si pogrešio. Deca su bezuslovna ljubav i doživotna robija. Da se ponovo rodim ne bih imala decu, ali bih imala unuke.

3.Ja toliko volim svoga sina da mu dozvoljavam da voli i neku drugu ženu osim mene.

4. Ne postoje slobodni mediji, postoje mediji koji lažu i drugih medija nema. Postoje neki glupi novinari koji su u stanju staviti svoj život na kocku da bi rekli istinu. To je besmisleno. To su idioti, svaki normalan novinar zna da ne treba govoriti istinu.

5. Brak je legalizovana doživotna robija za žene – tvrdi Vadrana Rudan. – Od nje se uvek očekuje da je, do poznih godina, raspoložena za avanture i intimne igrice, da voli da kuva, da sve razume… Ženama je izuzetno teško, ništa se nije promenilo.

Izvor: pult

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top