Njima je posesivnost drugo ime: 3 najljubomornija znaka!

pixabay.com

Ljubav i seks

Njima je posesivnost drugo ime: 3 najljubomornija znaka!

Iako nas sve u nekim trenucima obuzme osećaj ljubomore, ovi znakovi definitivno u tome prednjače.

Vrlo često je to zbog njihove nesigurnosti, ali i pesimizma kojem su skloni. Sledeća tri horoskopska znaka su najljubomornija u celom zodijaku.

Jarac

Uprkos tome što su preostala dva znaka znatno sklonija ljubomori, postoji razlog zašto su Jarčevi na ovom popisu. Naime, njihova ljubomora najčešće se javlja kada su u vezi jer su vrlo nesigurni u sebe pa im je teško verovati partneru. Njihove misli ih često odvedu u nezamislive scenarije zbog kojih pomišljaju koliko bi dobro bilo živeti život u tuđim cipelama.

Škorpija

Škorpije su vrlo posesivne osobe po pitanju ljubavi i prijateljstava. Kada pronađu dobrog prijatelja ili se zaljube, žele provoditi cele dane s tom osobom i ljubomorni su na sve druge kojima oni poklanjaju pažnju. Baš poput Jarčeva, Škorpije su vrlo pesimistične pa dopuštaju svojim mislima da upravljaju njima, što je poprilično loše.

Blizanci

Blizanci čvrsto sede na tronu najljubomornijih. Iako se čine kao vrlo pozitivne i otvorene osobe, Blizanci su u stvarnosti vrlo zavidne osobe koje često smatraju da drugi ne zaslužuju to što imaju i da su oni ti kojima bi to nešto trebalo pripasti. Skloni su ogovaranju i predrasudama, što proizlazi isključivo iz njihovog nezadovoljstva sa samima sobom.

Izvor: Index.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top