Osvetnička haljina Kejt Midlton

instagram

Poznati

Osvetnička haljina Kejt Midlton

Da li se istorija ponavlja u britanskoj kraljevskoj porodici? Ceo svet danas čita naslove o ljubavnici princa Vilijama, a haljina Kejt Midlton gotovo da prepisuje „osvetu“ Lejdi Dajane.

Britanija ponovo bruji o navodnom neverstvu princa Vilijama i to ni manje ni više nego s drugaricom svoje supruge Kejt Midlton.

Reč je o manekenki Rouz Hanberi, a tračevi su ponovo postali aktuelni kad se na državnom banketu tokom Trampove posete Britaniji se pojavila sama i bez prstena na ruci, a sedela je na suprotnoj strani plesne dvorane u odnosu na Kejt, iako su nekad bile bliske prijateljice.

Tabloidi su nedavno pisali da je vojvotkinja od Kembridža eliminisala Rouz iz društva upravo zbog njenog „prijateljstva“ s Vilijamom, što je Kejt odbacila kao potpunu glupost.

Sad dok se ta priča ponovo zagreva, Kejt Midlton deluje kao da nema ni vremena da se bavi glupostima, stalno je viđamo po nekim javnim događajima, ali može se primetiti da usput postaje sve smelija u svom modnom izrazu. A sećate se kako je osvetnička haljina princeze Dajane ušla u istoriju?

Isto tako, teško da je iko mogao da zamisli Kejt Midlton u providnoj haljini, a baš jednu takvu izabrala je za Royal Ascot, prestižni događaj u organizaciji britanske kraljevske porodice.

Royal Ascot su tradicionalne trke konja koje se održavaju zapadno od Londona u mestu Askotu u Berkširu, a događaj je poznat i po upečatljivim i zanimljivim šeširima koji su za goste obavezni. Kejt je nosila elegantan svetloplavi sa velikom plavom ružom, ali u prvom planu bila je njena prozirna svetloplava haljina, u kojoj je dokazala da trend prozirnih komada nije rezervisan samo za egzibicije na crvenom tepihu, Instagram profile trendseterki i nastupe kafanskih pevaljki. Čak, u njenom „izvođenju“ deluje vrlo fino, smerno i elegantno.

Vojvotkinja je za ovu priliku izabrala svetloplavu haljinu modne kuća Elie Saab, s puf rukavima, mašnom oko vrata, prišivenim biserima i čipkastim detaljima koja je u gornjem delu potpuno prozirna. Ispod nje je obukla slip haljinu iste boje, pa ipak nije pokazala previše kože, a haljinu je uklopila sa srebrnim salonkama.

Blistala je s najvećim osmehom i bila prava princeza, ali… Nadamo se samo da ovo nije njena „osvetnička“ haljina.

Izvor:: Noizz.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top