Haljina koja pristaje svakoj figuri i dobu: Evo kako se nosi ovog leta

pixabay.com

Moda

Haljina koja pristaje svakoj figuri i dobu: Evo kako se nosi ovog leta

Žene obožavaju ovu haljinu jer se lako prilagođava svakom obliku tela i stvara ženstvenu siluetu.

Sigurno već znate da jebezvremenska haljina na preklop genijalni proizvod mašte dizajnerke Diane Von Furstenberg koji je, doduše u dvodelnoj varijanti, predstavila 1972.

No, iako govorimo o skoro pedeset godina razlike, ovaj komad se uvek iznova vraća u modu. 

A nije ni čudo –  lako se kombinuje, praktičan je i može se nositi u raznim prilikama, prilagođava se različitim oblicima tela i da, ona je klasik koji je uvek mudro imati u ormaru.

Posebno je zgodno što se ova haljina prilagođava svakom struku i uvek će ga lepo istaknuti, te što sami možete dozirati dubinu dekoltea, a suknja A-kroja sa stegnutim strukom izdužiće figuru i naglasiti ženstvenost siluete. 

Ovo modno leto haljine na preklop preplavile suizloge i to u najrazličitijim varijantama – romantičnima sa cvetnim motivima i volanima, elegantnim satenskim, u midi i maksi dužinama, u dnevnim ili večernjim – a mi moramo priznati, svaka nam se sviđa.

I, što je najbolje, ovaj komad možete nositi u raznim prilikama – od onih najsvečanijih poput venčanja pa do odlaska na posao. Važno je samo odabrati prave modne dodatke koji će zaokružiti modnu priču, te pogledajmo kako:

Klasična varijanta

Da, nije lako raditi leti,  a kako bi 8 sati bilo što udobnije, predlažemo ovaj klasičniji komad na prugice upotpunjen superjednostavnim komadima  – trenutno jako popularnim pletenim papučama niže pete i pletenom torbom. Uz maštovite naočare i kap parfema, bićete spremni u sekundi i za piće nakon posla.

Romantično i lepršavo

Leti želimo nositi odeću koja diše, u kojoj nam je udobno, ali i onu koja će dati pravu dozu slatke lepršavosti i razigranosti. Haljine na preklop i volani sjajno se slažu i ukupno čine ženstvenu i romantičnu modnu priču uz koju će savršeno pristajati smiren i jednostavan aksesoar, pogotovo ako je reč o varijanti s uzorkom. Svakako, ovaj tip haljine takođe se može nositi u dnevnoj i večernjoj varijanti – i baš ga zato toliko volimo!

Elegancija na nivou

Nadamo se da će vam ovo leto biti prepuno velikih planova i nezaboravnih izlazaka, a haljina na preklop je as u rukavu za sva letna venčanja, fine večerice uz more i fancy koktel barove. Jedan glamurozan model u vašem ormaru može poslužiti u bezbroj prilika (i to u još puno godina koje slede) pa se za ovu glamuroznu varijantu isplati i potrošiti nešto više. Ovde takođe ne preterujte s modnim detaljima, ovakve haljine su moćne same po sebi i ne treba ničime prigušiti njihov utisak.

Izvor: 24sata.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top