U ovih 5 zabluda o modi morate ODMAH prestati da verujete!

pixabay.com

Moda

U ovih 5 zabluda o modi morate ODMAH prestati da verujete!

Da li kombinujete crvenu i roze?

Iako smo se početkom mienijuma i još dugi niz godina posle strogo pridržavali nekih modnih pravila, trenutno smo stupili u razdoblje modne slobode gde je sve dopušteno. Naravno, nećete na razgovor za posao doći neprimereno obučeni u mini suknji i crop topu, no određena stilska pravila o mešanju boja, usklađivanju nijansi torbice i cipela i slično više ne postoje.

U sledećih pet modnih zabluda trebate prestati verovati.

Roze i crvena boja se ne smeju kombinovati

Ma ko kaže? Neke od najlepših kombinacija koje smo imali prilike videti na ulicama ili čak na crvenom tepihu su bile upravo kombinacija roze i crvenih nijansi. Stoga slobodno dajte mašti na volju kada je u pitanju kombinovanje ovih boja, nećete zažaliti.

P.S. Čak je i Rijana uz novu crvenu boju kose obukla roze haljinu pa ako može ona zašto ne biste mogle i vi?

Nijansa cipela i torbice mora biti usklađena

Ako ste vojvotkinja, onda se slobodno nastavite držati tog pravila. No ako to nije slučaj, onda se poigrajte s kombinovanjem torbice i cipela u različitim bojama i verovatno ćete dobiti kombinaciju koja vam garantuje more komplimenata.

Birajte: ili zlato ili srebro, oboje ne može

Na sreću mnogih ljubiteljki nakita, ovo nije istina. Zlato i srebro sjajno izgledaju skupa, stoga slobodno nosite različite boje metala u istom outfitu.

Printovi se ne mešaju

Već i vrapci na grani znaju da to nije istina! U redu, moramo priznati da je moguće preterati i stvoriti totalni nered od outfita ako se pomešaju printovi koji nikako ne idu jedan uz drugi, no isto tako je moguće dobiti sjajnu kombinaciju koja će vas istaknuti iz mase.

 

Nemate šta tražiti u muškom ormaru

Slavne dame su nam odavno dokazale da to nije istina jer upravo u muškom ormaru se kriju svi oni sjajni predimenzionirani sakoi koji su trenutačno jedan od gorućih modnih hitova.

Izvor: Index.hr 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top