Megan Markl je promenila verenički prsten, a evo šta to znači (FOTO)

instagram

Poznati

Megan Markl je promenila verenički prsten, a evo šta to znači (FOTO)

Vojvotkinja od Saseksa ne prestaje da iznenađuje javnost

Kada ju je zaprosio princ Hari, sve oči su bile uprte u verenički prsten Megan Markl. Sada ga je ona promenila, a evo o čemu se zapravo radi.

View this post on Instagram

Meghan appears to have redesigned her three-stone engagement ring!! 💍 In photos from Trooping the Colour, the ring looks like it has been reset, and now features a thin micro-pavé band, as opposed to the original solid yellow gold one. It's difficult to tell if the diamonds were altered as well. It's unclear when these changes to the ring were made, as Meghan opted not to wear her engagement band during the final months of her pregnancy, possibly because her fingers had swelled. (There's also a small chance that this is an entirely new ring, designed for Meghan to wear as her body transitions after pregnancy.) A second look at pictures from baby Archie's first photo call reveals that she was wearing the new design then as well.

A post shared by Meghan Markle (@hrhofsussex) on

Megan Markl je napravila značajne promene dve godine pošto je na njenu ruku stavljen verenički prsten koji u sebi nosi dva dijamanta koja su pripadala princezi Dajani.

Tokom manifestacije „Pozdrav bojama“ koju izvode pripadnici vojnih jedinica Velike Britanije povodom kraljicinog rođendana, a na kojoj se pojavila sa princom Arčijem u naručju, sokolove oči fanova su primetili da je zlatni deo na obruču prstena zamenjen nizom od nekoliko dijamanata.

Prvobitni prsten je imao puni zlatni obruč, a kreirala ga je kompanija „Cleave and Company“, koja dizajnira i pravi nakit i medalje za Njeno kraljevko visočanstvo Elizabetu II. Trilogiju prstena je činio jedan veliki dijamant okružen sa dva manja dragulja. Kamenje je lično birao princ Hari. Glavni kamen je iz Bocvane, gde je par zajedno boravio, a druga dva su pripadala ličnoj kolekciji njegove majke. Obruč je bio od žutog zlata koje favorizuje Megan Markl.

Nije poznato kada je vojvotkinja od Saseksa napravila promene na vereničkom prstenu, ali se misli da je to urađeno tokom trudnoće. Tada su fanovi primetili da ga ne nosi i smatrali su da je to zbog otečenosti od drugog stanja.

Drugi prsten, pored zlatnog venca na obruču sadrži i još jedan mali niz dijamanata. Veruje se da je i to poklon od princa Harija ovaj put za godišnjicu braka.

Dijamanti na vereničkom prstenju imaju jako veliki značaj. Osim što se nekom govori koliko vam je vredan, oni su simbol večne ljubavi.

Telegraf.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top