Koji je vaš numerološki broj: evo šta kaže numerologija za osobe rođene 19. dana u mesecu

Lifestyle

Koji je vaš numerološki broj: evo šta kaže numerologija za osobe rođene 19. dana u mesecu

Samo neke od osobina koje krase osobe rođene 19. dana u mescu su samoodrešenje, nezavisnost, istraživanje, humanost i tolerancija. Pogledajte koje vas još osobine krase…

Osnova broja 19

Sama srž ovog broja je samosvest. Ona podrazumeva individualnost, istraživanje i kreativnost. Osnovno značenje broja 19 nalazi se u raščlanjivanju broja 19 na jednocifrene brojeve:

1 + 9 = 10
1 + 0 = 1

Dakle, suština broja 19 je slična broju 1. Broj 19 takođe sadrži osnovu ovih jednocifrenih brojeva, 1 i 9, i ponovo broj 1. Osnovna vrednost broja 19 je kombinacija intrinzičnog značenja broja 19 redukovanog na broj 9 i broj 1 i 9. Budući da se broj 1 pojavljuje dva puta u ovom redukovanju, još je jači nego što bi inače bio.

Horoskop – očekuje nas naplata karmičkih dugova: evo šta nam donosi retrogradni Neptun (do 27. novembra 2019.)Horoskop – očekuje nas naplata karmičkih dugova: evo šta nam donosi retrogradni Neptun (do 27. novembra 2019.)
Retrogradni Neptun donosi strah i mračne senke iz prošlosti, ali i jednu važnu životnu lekciju…
Dublji uvid
Osobe rođene 19. u mesecu najčešće donose odluke bez uticaja drugih ljudi. Imaju snažnu želju da budu nezavisni. Da bi nešto postigle, obično nastoje da pronađu alternativna rešenja, koja se razlikuju od njihovih ranijih rešenja i rešenja drugih ljudi.

Lično značenje
Samosvest je toliko jako prisutna u ovom broju, da se ove osobe stalno trude da pronađu nezavisnost za kojom žude. Nađu li ideju ili rešenje koje je ranije korišćeno, ili se njima ne čini originalno, nastavljaju da traže sve dok ne pronađu potpuno originalnu ideju. To može da uzrokuje jak osećaj frustracije i nedostatka zadovoljstva.

Horoskop – očekuju nas 2 neverovatna dana: uticaj ovih planeta nećemo uspeti da izbegnemo (19. i 20. jun 2019.)Horoskop – očekuju nas 2 neverovatna dana: uticaj ovih planeta nećemo uspeti da izbegnemo (19. i 20. jun 2019.)
Horoskop – sazanjte kakvu sudbinu donosi čudesan spoj Saturna, Plutona i Meseca u Jarcu!
Vrlo su ambiciozne, snažno motivisane u smeru uspeha i moći. Premda su sigurne u sebe, uživaju u primanju pohvala i ohrabrenja. Imaju jaku radnu etiku i nepokolebljivu posvećenost onome što rade, što ih čini poželjnim u poslovnim projektima. Spremno prihvataju rizike i ne boje se dugog puta do onoga što žele, čak i ako to znači potpunu promenu okoline.

Njihova najveća mana je nespremnost prihvatanja misli i ideja drugih. Ponekad su skloni izlovanju, kako bi dokazali da su bili u pravu. Takođe su perfekcionisti, i ako njihove ideje dožive neuspeh, vrlo su kritični prema sebi.

Izvor: Sensa.hr

Nastavi čitanje
Pročitajte i...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top