Moda i na plaži: 7 modela kupaćih kostima koji su ove sezone vladajući trend!

pixabay.com

Moda

Moda i na plaži: 7 modela kupaćih kostima koji su ove sezone vladajući trend!

Za svakoga po nešto.

Instagram u poslednje vreme diktira modne trendove, ali u ovom slučaju to pravilo ne važi.

Kupaći kostimi su klizav teren pa ono što gledate na društvenim mrežama verovatno neće odgovarati stvarnom stanju na plažama. Naime, na profilima influenserki verovatno ćete videti neonske tange ili pak bikinije koji jedva pokrivaju strateška mesta pa biste mogli pomisliti da će upravo takvi modni komadi biti pravi „must have“. Ipak, to nije tako.

Umesto toga, počastite se nekim od ovih sedam modela kupaćih kostima s kojima ne možete pogrešiti:

Kupaći kostim od rastezljive tkanine

Posebnost ovakvih kupaćih kostima upravo je neobična tkanina koja se u poslednje vreme koristi za šivenje jednodelnih, ali i dvodelnih modela. Njihovu naglu popularnost možete zahvaliti brendu Hanza G koji je u svoju kolekciju uvrstio čitav niz ovakvih kupaćih kostima.

Animal print

Zmije, tigrovi, leopardi i zebre ove sezone zavladaće plažama, ali s obzirom na to da popularnost animal printa već neko vreme ne jenjava, morate priznati da niste iznenađeni što se s drugih modnih komada preselio i na kupaće kostime.

Jednostavnost i klasika

Odabirom ovakvog bikinija nemoguće je pogrešiti. Reč je o večnom modelu koji uspešno preživljava sve instant-trendove koji se pojavljuju iz sezone u sezonu.

Retro print

Ako ne znate o čemu pričamo, zavirite u stare porodične albume i pogledajte kakve ste kupaće kostime nosili kada ste imali osam godina. Da, upravo oni retro, karirani ili pak cvetni printovi su ponovno veliki hit.

Neutralne boje

Ovog leta plažama će zavladati 50 nijansi bež boje koja jednako dobro izgleda na jednodelnim, kao i na dvodelnim kupaćim kostimima.

Visoki struk

Kupaći kostimi, odnosno gaćice s visokim strukom verovatno su najzahvalniji trend ove sezone. Pristaju apsolutno svima te naglašavaju ženstvenu liniju tela i obline.

Fluorescentne boje

Ako želite biti sigurni da će svi pogledi na plaži biti usmereni prema vama, odaberite jarke fluorescentne boje koje će zbog sunca izgledati još upečatljivije.

Izvor: Cosmopolitan.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

To Top