6 TAJNI BEKAMOVIH ZA SAVRŠEN BRAK: Jedan od najlepših parova na svetu PRIZNAO KAKO ČUVAJU SVOJU LJUBAV! (FOTO)

instagram

Poznati

6 TAJNI BEKAMOVIH ZA SAVRŠEN BRAK: Jedan od najlepših parova na svetu PRIZNAO KAKO ČUVAJU SVOJU LJUBAV! (FOTO)

Čitave dve decenije prkose tom trendu u čemu im veliku podršku pružaju deca Bruklin, Romeo, Kruz i Harper.

Viktorija i Dejvid Bekam su zajedno gotovo dve decenije. Naime, oni će u julu proslaviti 20 godina braka i sada otkrivaju koja je tajna njihove uspešne veze. Navikli smo da se slavni parovi razvode, ali Bekamovi otvoreno prkose tom trendu.

Čitave dve decenije prkose tom trendu u čemu im veliku podršku pružaju deca Bruklin, Romeo, Kruz i Harper.

Ovo je šest tajni koje su napokon otkrili, a koje čine njihov brak srećnim i uspešnim.

Međusobna podrška

Ukoliko pogledate prvi red bilo koje od Viktorijinih modnih revija uvek ćete tamo pronaći njenog supruga i njihovu decu.

Isto tako tokom čitave Dejvidove karijere, žena njegovih snova je uvek bila tamo negde u gužvi da ga bodri. Čak se i selila u različite gradove poput Madrida i Los Anđelesa kako bi on potpisivao ugovor.

 

Ulaganje velikog truda u brak

Dejvid je više puta izjavljivao da svaki brak dolazi u krizu i da njihov nije izuzetak. Ali da kada se to dogodi, njih dvoje ulože ogroman trud da sve prevaziđu i da izvuku najbolje zaključke iz situacija.

U jednoj emisiji je izjavio da je brak jedan od težih poslova na kome treba uvek i kontinuirano raditi ukoliko želite da on bude uspešan. To zahteva mnogo vremena i on ga sa voljom ulaže.

Priznavanje grešaka

Dejvid je u skorašnjem intervjuu naglasio da je pravio greške i da je jako važno priznati ih sebi i partneru. To je on i činio i trudio se da jedno te isto ne ponavlja kako ne bi dovodio brak u krizu. Isto tvrdi da praktikuje i njegova žena.

„Kada imate decu kao motivaciju i kada se volite, onda morate da stanete i da priznate da nešto nije u redu sa vaše strane i da uložite mnogo truda da to popravite – kaže Bekam.

Obnavljanje zaveta

Bekamovi su obnovili bračne zavete i sva obećanja koja su i prvi put jedno srugom dali i kažu da je to jako važno za vezu. Ceremonija je održana u njihovoj kući u intimnoj atmosferi, a prisustvovalo je samo šestoro ljudi.

Oživljavanje romantike

Karijere su im naporne i zbog njih mnogo putuju, pa se dešava da nekada i nedeljama ne vide jedno drugo. Ipak, kada se ponovo spoje trude se da prvo obezbede vreme za decu, a da onda odvoje nešto i za sebe, odnosno za neku romantičnu večeru ili dobar film. 19. godišnjicu braka su proslavili uz bocu vina koja je koštala više od 1.500 evra.

Uspešno roditeljstvo

Bekamovi se jedno drugom ne mešaju u principe roditeljstva. Na samom početku braka su ustanovili neke principe i drže ih se čvrsto.

Viktorija je na Forbsovom samitu pohvalila svog muža kako joj pomaže da uskladi karijeru, kućne poslove i brigu o deci.

Izvor: TELEGRAF 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top