SKUPILA JE SNAGU DA SE POKRENE NAKON SMRTI MUŽA: Sanja Papić se posvetila NOVOM BIZNISU!

instagram

Poznati

SKUPILA JE SNAGU DA SE POKRENE NAKON SMRTI MUŽA: Sanja Papić se posvetila NOVOM BIZNISU!

U početku joj je bilo teško da se koncentriše na posao, ali kasnije se posvetila onome što voli.

Posle skoro godinu dana od tragičnog gubitka, Sanja Papić je odlučila da nastavi sa poslom koji je samo nekoliko meseci pre ubistva supruga imala u planu, prenose mediji.

Kako izvor blizak mankenki kaže, Sanja je početkom godine donela odluku da završi svoju liniju kupaćih kostima, a uskoro će je i predstaviti javnosti.

– Sanjin život se potpuno promenio otkad je ubijen čovek koji je bio ljubav njenog života. Posle tog događaja, u njenom životu je sve stalo i dugo nakon toga nije imala snage da uopšte razmišlja o poslovnim planovima koje je organizovala i planirala i pre nego što su ubili Mišu. Početkom ove godine konačno je skupila snagu da se pokrene, posveti poslu i završi to što je započela – priča izvor i objašnjava da je bivšoj misici u početku bilo teško da bude fokusirana na posao.

Sanja Papić
SANJA PAPIĆFOTO: INSTAGRAM/PRINTSCREEN

Sanja Papić se vratila u sprsku prestonicu kako bi svoj rođendan proslavila u krugu porodice i prijatelja. Manekenka je za svoj trideset i peti rođendan želela intimnu proslavu bez ikakve pompe, pa je sa ćerkicom i nekolicinom najbližih ljudi obeležila svoj dan.

 Iako je Sanja jaka i sposobna žena koja sa najtežim stvarima uspeva da se izbori zbog ćerkice, rad na liniji kupaćih kostima na početku nije joj išao lako. Često se preispitivala da li treba da pokreće taj posao, koliko je spremna da se tome posveti i nekoliko puta je bila spremna da odustane. Kada je shvatila da bi Miša bio srećan da je vidi kako radi ono što voli, trgla se. Nedeljama je detaljno birala materijale, a zatim kompaniju koja će na najbolji način napraviti modele onako kako ih je ona zamislila. Kada je sve došlo na svoje mesto i kada je prestala njena neodlučnost, rad na liniji joj je uneo sreću u život i sa zadovoljstvom je želela da sve to što pre završi – kaže izvor i otkriva da je Papićeva imala za cilj da modeli koje pravi predstavljaju nju, ali i da budu namenjeni svim tipovima žene.

Izvor: Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top