ALEKSANDRA PRIJOVIĆ IZ MONTE KARLA: ovo je naš najlepši godišnji odmor u životu!

instagram

Poznati

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ IZ MONTE KARLA: ovo je naš najlepši godišnji odmor u životu!

Aleksandra Prijović iskreno o majčinstvu, odmoru iz snova i tome kako planira da uskladi poslovne obaveze sa odgajanjem deteta…

Samo nekoliko dana nakon što je objavila novu pesmu „Bogata sirotinja“, pevačica Aleksandra Prijović se sa suprugom Filipom i njihovim sinom Aleksandrom uputila u Monte Karlo. Mladom paru ovo je prvi zajednički letnji odmor sa sinom, na kojem je 21.juna 2019. godine proslavila prvu godišnjicu braka.

– Pišem vam iz Monte Karla, uživamo s našim sinom. Ovo je sigurno najlepši odmor u našem životu – kaže Aleksandra, koja se tri meseca nakon porođaja u punom sjaju vratila sceni i svojoj vernoj publici. Ne krije radost što je spomenuta pesma, kao i „Neponovljivo“, koju je takođe izdala tokom juna, osvojila simpatije i što važe za hitove koji će se sigurno slušati ovog leta.

Danas svedočimo trendu u muzici po kojem, čini se, pesme sve više liče jedna na drugu. Međutim, vi ste verni stilu i zvuku po kojem vas publika od početka karijere prepoznaje. Koliko je teško u moru istih ostati svoj i je li to mač s dve oštrice?

– Nisam neko ko osuđuje promene i nove trendove, naprotiv, sviđa mi se sve to, ali sam i ovog puta odlučila da ostanem verna istom zvuku jer mislim da mi to najbolje leži. Ne mislim da je to mač s dve oštrice, jer se nikada ne zna kako će pesma proći. Svako od nas pevača treba da peva ono što mu prija i za šta veruje da je dobro. Ja sam tako uradila i ovog puta.

Kojim kriterijumima se vodite kada birate pesme koje ćete pevati?

– Do mene dolaze pesme koje su moj fazon, a Filip mi je tu uvek najoštriji kritičar i učestvuje u svemu. Nikada nije pogrešio i ja mu uvek verujem. Zajedno smo birali ove dve pesme koje su objavljene, ali i pesme za album koji će izaći krajem godine.

Imate mogućnost da svakodnevno o poslu učite od najveće muzičke zvezde ovih prostora, Lepe Brene. Za koje savete ste joj naročiti zahvalni?

– Svaki savet od muzičke veličine kakva je Brena je dragocen. Pričamo o svemu, ali ona kao pravi profesionalac i neko ko veruje u mene uvek kaže da trebam slušati sebe. Do sad se uvek ispostavljalo da je tako najbolje.

Mnogi na porodiljskom ostaju i godinu, međutim, vi ste svoj skratili i muzici se vratili tri meseca nakon rođenja Aleksandra. Kako balansirate posao i odgajanje?

– Jedva sam čekala da ponovo počnem da pevam i radim. Svaki sat bez Aleksandra je težak ali sam sve organizovala tako da, kada krenu nastupi, budem odsutna po nekoliko sati. Taman noću dok on spava i ja se vraćam. Mislim da je sve do dobre organizacije.

Izvor: Azra

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top